maandag 21 januari 2008

JEV 2 LENNIK - SDI B: 2 – 2


Ik citeer onze sportief verantwoordelijke (naar aanleiding van onze vorige match & naar aanleiding van de gekende blessuregolf…): “Vrijdag in Lennik zullen er alvast zes of zeven gemotiveerde gasten staan”. Wel dat viel al bij al nog heel goed mee, na natuurlijk enkele bijkomende onderhandelingen en individuele en onderlinge afspraken (Maarten, Fraiture & dan ook nog Trulli), waren we toch wel met 9 spelers zeker ! Nooit gezien dit seizoen. Ze waren echter niet allemaal even gemotiveerde en soms zat er ook nog wat schrik tussen om te weder op te treden, maar iedereen deed zeker en vast wat van hem verwacht en gevraagd werd! En dan is het prettig coachen, zelfs met 9 spelers.

De match dan: onze tegenstander stond heel wat sterker dan vorige Maandag!


Hun ‘rare’ keeper was vervangen door een echte en imposante die een heel sterke match speelde, hun aalvlugge kapitein was er bij (maar die werd nadien zeer sterk uit de match gehouden) en verder was er nog 1 extra basisspeler bij… we waren dus gewaarschuwd. Wij stonden daar echter ook met een sterk geheel, daar moest niet aan getwijfeld worden; onze extra’s waren Voske in het doel voor het eerst dit seizoen, ook de Feile was present, alsook Koen R. & Stijn VH. Zelfs de vloer van de sporthal was intussen aangepast aan de hedendaagse normen.

Wij begonnen goed aan de match met enkele kansjes; het was echter de thuisploeg die bij de 1° kan sop vrijschop scoorde! Muur met slechts 1 man erin en bal in de korte hoek; te vermijden. We lieten ons echter niet van de kook brengen en namen de match in handen. Thuisgoallie keepte echter sterk. Na 10’ toch onze gelijkmaker via Koen; mooie actei en keeper zak schot(je) niet vertrekken; wel verdiend 1 – 1 bij rust. We kregen ook wel wat kansen tegen en er waren 2 keer laatste seconden tussenkomsten nodig om onze meubels te redden, maar daar staat dan tegenover dat we zeker de meeste kansen hadden en minstens 3 x tegen de paal knalden. Na 5’ kwamen we opnieuw voor via Koen. Er werd af en toe wat verbaal getwist, maar het was toch een sportieve match en van hoogstaand niveau. Spijtig genoeg kregen we nog een treffer binnen en werd het een gelijkspel.

Er zat misschien iets meer in, maar we mogen niet klagen. De laatste 5 jaar zijn we in Roosdaal immers nog nooit iets komen halen en meestal kregen we een karrenvracht doelpunten binnen; dus is een proficiat hier op zijn plaats. In elk geval “goed gespeeld”.

Geen opmerkingen:

Blogarchief