maandag 29 november 2010

VR 26.11.10: GALACTICOS Drogenbos - SDI B

6 – 4 verloren, na op het einde een beetje benadeeld te zijn geweest door de ref (zij wel een penal en wij niet…). Er zat meer in. Toch de beste tegenstander al van dit seizoen: een draw was juister geweest. Wel degelijk goed gespeeld als ploeg. Volgende match (nu WO 01.12.10) is opnieuw reuze belangrijk voor het klassement!

Werner

maandag 22 november 2010

VR 19.11.10: RW Koekelberg - SDI B

We hadden geen keeper… voor deze nochtans belangrijke match (tegenstander stond 1 puntje achter ons!). Bij de afspraak bleek er dan nog eens 1 speler te ontbreken zonder verwittigen ook zodat we slechts met 6 waren en in Brussel in een aantal straten dan nog verkeerd gereden zodat we daar allemaal aangekomen zijn 5' voor aanvang: je kan u betere voorbereidingen voorstellen natuurlijk. Aan het wedstrijdniveau kon je het echter niet zien, want we begonnen er goed aan. Verschillende goede acties werden echter door een sublieme thuiskeeper of de doelpalen gered. Onze chinese vrijwilliger Bart had in het doel wel minder werk.
De thuisploeg rondde echter voortreffelijk af en voor we het wisten stonden we al 2 goals achter! Zelfs niet onverdiend. Daarna waren we echter wel wakkeren vooral onder impuls van Stephen werden de zaken recht gezet: 2 - 3 bij rust. En ook het gevoel dat we ze zeker aan konden. Dat bleek ook, echter pas nadat Koekelberg nog kon gelijk komen. Daarna gingen we echter door naar 4 goals voorsprong en werd de match vrij rustig uitgespeeld. Resultaat: 4 - 7 gewonnen. En een gouden zaak in de stand. Volgende vrijdag tegen de ex-leider Galacticos Drogenbos.

Werner

maandag 15 november 2010

VR 12.11.10: LOKOMOTIV Drogenbos – SDI B: 1 - 8

Ruime overwinning tegen geen echt sterke tegenstander (ze staan intussen laatste !) en nadat het toch vrij lang duurde vooraleer we zekerheid verkregen...

Deze keer met voldoende spelers (7) en opnieuw met Yves in het doel gezien Mats opgeroepen werd voor het A-team.Match meteen in handen genomen doch pas na 20' een doelpunt kunnen scoren en de eerste kansen waren voor de thuisploeg. We dachten dat het zonder inzet ook wel zou gaan... Bij rust zelfs (maar) 1 - 1.

Na een klein preekje ging het beter: vrij snel 1 - 3, maar dan opnieuw moeten wachten tot de 20' minuut vooraleer er verdere afscheiding kwam; maar vanaf dan ging het snel vooruit! Dus op 't einde duidelijke cijfers, maar de manier waarop was niet zo geweldig. Het positieve is dat we vooraan blijven meestrijden: 4 ploegen samen op kop; wij hebben wel al 1 match meer gespeeld. Volgende match gaat het tegen een rechtstreekse concurrent! Allen op post?

Vooreerst wel nog onze 1° bekerronde: nu woensdag om 22.00u thuis tegen Malpertuus Herent (laatste in 2° afdeling - maar ze hebben ook een A ploeg in Nationale !).

Werner

maandag 8 november 2010

VR 05.11.10: GROENEWOUD Oetingen – SDI B

Definitieve versie: 2 2 gelijkspel tegen de 2° in de rangschikking; maar tegenstander was zeker deze hoge rangschikking niet waard en wij hadden met slechts 6 spelers ook niet voldoende stootkracht om nog veel druk te zetten; alhoewel we in de 2° helft nog 3 keer het doelhout raakten 1 punt is dus niet slecht, maar eigenlijk zat er meer in en hadden we ook meer verdiend. Een speciaal woordje van dank voor onze oude keeper Yves die ons in laatste instantie wou komen depanneren en dat met bravoure deed!