woensdag 17 oktober 2007

"nieuwe" A-ploeg schittert meteen...


Fred Van Den Broeck, Kevin Rampelbergh, Geert Leo, Vittorio Manca, Bert Breynaert: maar liefst de helft van de spelers van de kern van vorig seizoen is er niet meer bij dit jaar. Fred en Kevin staat nog op de lijst, maar mogen door hun voetbalactiviteiten niet meer zaalvoetballen. Vic werd vervangen door de terugkerende Yves Vandenbroucke in het doel en Bert Breynaert hebben we geschrapt, aangezien hij toch nooit kwam... Ikzelf tenslotte houd het dit jaar enkel bij veldvoetbal wegens knieperikelen. Bovendien is onze spits, Rudy Van Belle nog maanden out na een knie-operatie en was ook Dries Leemans onbeschikbaar.

Slechts drie spelers van vorig jaar waren er nog bij: Jurgen Hannaert, Johnny Leo en de nieuwe aanvoerder Peter De Vits. Maar toch hadden we maar liefst acht spelers. Gert De Boeck speelde voortreffelijk op de laatste man postie, afwisselend met een ook al heel sterke Jurgen Hannaert. Voorin was veteraan Johnny Leo flitsend als in zijn jonge dagen. Yves was superieur in zijn goal, en de terugkeer van Kevin De Sa Faria was meteen ook een voltreffer. Tenslotte was er ook nog Steve Van Mieghem die bewees dat hij niet alleen een uitblinker is in eerste provinciale, maar dit ook in nationale kan.

Werner was de gelegenheidscoach, door de schorsing van Jacques en mezelf. De nodige orders werden gegeven inzake organisatie en tactiek. En voor één keer werden deze ook perfect uitgevoerd. Indien we dit kunnen handhaven, zal elke wedstrijd mogelijk punten opleveren.

De 5-0 tegen Waasmunster was zeker niet onverdiend. Kevin De Sa Faria scoorde meteen twee keer. Vits, Yves (ja de keeper) en Steve scoorden de andere doelpunten. Aan de rust was het nog 0-0, maar de tweede helft was volledig voor ons. Geen enkele goal tegen en vijf gemaakt, het kon niet beter...

Maar laat ons niet zweven, vrijdag wacht al de moeilijke verplaatsing naar het verre Westmalle, ook dan zullen we meer weten...


Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief