woensdag 6 februari 2008

VEMOFLEX MAATJE TE KLEIN VOOR SDI

verlies uit heenronde goedgemaakt...

Vorige maandag speelde de ligaploeg tegen Vemoflex. Deze wedstrijd stond in het kader van de revanche. We waren namelijk de match in de heenronde nog niet vergeten. We verloren met 11-7, maar dat was niet de reden. Wel de persoonlijke verwijten die we naar ons hoofd geslingerd kregen, die waren we nog niet vergeten. Maar uiteraard speelden we ook voor de 2 punten, waardoor we op onze mooie tweede plaats blijven staan. Op 1 puntje van onze toekomstige ploeggenoten van Celtic.

In de heenronde waren er amper 6 spelers beschikbaar en toen kreeg voorzitter Tim ook nog geel. Vandaar het verlies. Nu waren er 8 spelers en met Vits en Dirk Janssens er bij stonden we redelijk sterk. De 9 - 3 winst was zeker niet overdreven, we lieten nog een pak kansen liggen. Maar het was zeker goed. Voorlopig staan we nog aan de leiding, maar leider Celtic speelt op dit moment nog tegen Giorgio's.

Volgende week trekken we naar KBC Asse. Een hele moeilijke wedstrijd vermits de ploeg van Kris De Meyst zich serieus versterkt heeft na nieuwjaar. Wintertransfers bestaan niet alleen in de hoogste klasse, ook in de ZLAZ. Roept KBC de succesreeks van SDI een halt toe (na Nieuwjaar 10 op 10)? Of zetten we terug een stap in de goede richting. Afspraak woensdag om 20u in de sporthal van Zellik.

Geen opmerkingen:

Blogarchief