woensdag 23 april 2008

LIGAPLOEG WINT TOPMATCHEN

Ook Atletico en Pinanti kunnen SDI niet afstoppen...

SDI Liga stond voor een cruciaal weekend: zaterdag speelden we tegen de nummer 4 (Atletico), maandag ontvingen we Pinanti is Pinanti (of beter gekend als FC Beire). Twee gevaarlijke opdrachten, maar telkens werd de overwinning behaald. Vier gouden punten in de rush naar de titel...

Atletico was vorige zaterdag top. Ze maakten het ons heel moeilijk: 2-0 voor, 4-2 voor, een 5-4 achterstand bij de rust. SDI beefde maar brak finaal niet. De routine haalde het deze keer nog van de jeugdigheid. Bij een 7-7 stand stak SDI een tandje bij en uiteindelijk werd er nog een vlotte 7-11 overwinning binnengehaald. Een opsteker van formaat.

Maandag was het ook oppassen tegen Pinanti. Ex-SDI speler Bert Breynaert was weer in zijn element en zorgde op zijn ééntje voor een 2-1 voorsprong. Maar verder lieten we niet komen en aan de rust stond het gelijk. In de tweede helft waren we beter en een 7-5 zege stond op het bord.

Twee gevaarlijke klippen omzeild. Nog 3 opdrachten te gaan: Kangeroes, Compeed Mollem en La Familia. Het wordt nog 3x keihard werken, maar de titel komt alleszins dichterbij. Maar nog geen victorie kraaien. Eerst beginnen met maandag de Kangeroes, ook een alweer erg jonge ploeg waar we voor moeten oppassen. Tot maandag om 21u in de sporthal van Asse.