donderdag 3 december 2009

A-ploeg geeft punt cadeau

Na de zwaarbevochten winst tegen Mazenzele mochten we aan de bak tegen het laaggeklasseerde Londerzeel. Op uitzondering van Bram Delporte keerde niemand terug uit de ziekenboeg. Welk van de partij waren Voske, Jurgen, Casseau, Bram, Mich, Geert en Vits.

Opnieuw slaagden we er in veel te laks te starten en ook hier werden we afgestraft. Hun dribbelvaardige voorspeler, die een zeer sterke match speelde en nagenoeg voor alle gevaar zorgde, werd veel te veel ruimte gegeven met een 2-0 achterstand tot gevolg. We kregen wel enkele kansen, zelfs een paar zeer goeie, maar hun keeper of het doelhout wisten ons van de aansluitingstreffer te weerhouden. Net voor rust lukte ons de aansluitingstreffer dan toch via Vits. Buitenkant voet trapte hij naar doel. De keeper zag de bal niet komen, mede door het prachtige lichaamswerk J) van Geert en met een 2-1 gingen we de rust in.

Hetzelfde beeld van vorige week in de tweede helft. We namen de match resoluut in handen en na 5 minuten was het Mich die nota bene met zijn rechter de gelijkmaker prikte. Luttele minuten later kwam Jurgen perfect voor zijn man in via een snelle counter over Mich, Casseau en Mich was het Vits die aan de tweede paal kon binnenduwen. Londerzeel kwam er even niet aan te pas en Casseau schakelde knap enkele tegenstrevers uit maar zijn plaatsbal strandde op de paal. Zijn volgende actie was wel raak. Vits legde achteruit en Kenneth besloot in het dak van het doel. Wedstrijd gespeeld denk je dan maar niet was minder waar. Ook Londerzeel trachtte met een veldspeler in doel de druk op te voeren. Deze keer verdedigden we minder goed. Geert eerst nog de 2-5 cijfers op het bord zetten maar zijn lob eindigde voor ons aan de verkeerde kant van de paal. De thuisploeg strafte dit af door nog 2 maal te scoren en de 4-4 eindcijfers op het bord te zetten. Londerzeel speelde degelijk en verdienstelijk maar onze ondermaatse 1ste helft en nonchalance op het einde kosten ons de winst.
Hopelijk kunnen we vrijdag de punten thuis houden tegen Malle.