maandag 25 oktober 2010

VR 22.10.10: SDI B - Kanaries Beersel: 7 – 3 gewonnen … match zonder veel historie.

Wel in de 1° minuut al meteen op achterstand, wanneer er enkelen stonden te slapen. Vrij snel rechtgezet want na 8 stonden we al 2 1 voor. Onze gelegenheidskeeper Joeri had evenwel meer dan genoeg werk om dan al zeker te zijn! Bezoekers kwamen terug tot 2 2, maar wel 4 2 voor bij rust. Onze mooiste goal was een snelle uitbraak die na 2 stations aan leiding gaf tot een simpele inlegger; ploegwerk = klasse!

Globaal sportieve match, alhoewel af en toe enige bezoekende frictie; degelijke en sobere ref. Uiteindelijk natuurlijk wel verdiende overwinning, zonder echt briljant gespeeld te hebben. Wel steeds rust behouden en niet overhaast te werk gegaan.

Intussen weer opgeklommen naar 3° plaats in de rangschikking en onze volgende match is tegen de 2°