woensdag 17 oktober 2007

A-ploeg blijft verbazen


Met een fantastische zes op zes is onze A-ploeg de fiere leider in derde nationale. Ook Oostende en Woppets Woluwe tellen nog het maximum. Dat dit totaal niet verwacht is, moet ik jullie niet zeggen.

Met het verzwakte Waasmunster en hove (ondanks vier op vier) hebben we zeker de sterkste tegenstanders niet gehad. Maar Malle was een hele sterke ploeg. Vrijdag wacht Hoboken dat nog geen enkel punt behaalde. Maar dit wil niets zeggen. Vorig jaar vernederde Hoboken ons nog in eigen huis met 4-10. We namen wel revanche door ginder te gaan winnen.

Johnny Leo is aan de beterhand, maar is nu op verlof vertrokken. Hopelijk kan hij volgende week vrijdag terug hervatten. Ook Kevin De Sa Faria is uit het gips en kan al mogelijk hervatten dit weekend. Maar zoals gezegd, volgende week moeten zij zeker terug zijn. Dan staan we stilaan compleet. Maar voorlopig doen we het met de mensen die we hebben.

Vrijdag maakte ook Dries Leemans zijn eerste match mee, mogelijk is hij er vrijdag terug bij.

Iedereen mag ons uiteraard komen aanmoedigen, we spelen om 21u in Hoboken, afspraak is om 19u in de malpertuus. Tot vrijdag voor een nieuwe overwinning?

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief