woensdag 17 oktober 2007

Eerste nederlaag voor de A-ploeg

Maar liefst zes spelers van de A-ploeg ontbraken, waaronder onze 3 spitsen. Ook onze doelmannen (yves en trulli) waren door omstandigheden er niet bij. Op het laatste moment moest ook dries leemans geblesseerd afhaken. Gelukkig kon ik een beroep doen op 2 spelers van de b-ploeg (dirk janssens en cedric del corral) en de doelman van c-ploeg (mats)
vits, davy carton, jurgen, gert en kevin de sa faria waren gelukkig wel van de partij...

Tegenstander was Hoboken Ster, dat zijn eerste 3 partijen verloren had. Blijkbaar hebben zij hetzelfde probleem: vele afwezigen. Op Peterbos Molenbeek verloren ze met 11-7 met slechts ...4 spelers. Een goede ploeg dus en dat bleek ook gisterenavond. Zij stonden voor deze wedstrijd wel compleet, vooral hun laatste man bleek niet af te stoppen. In het begin konden we wel standhouden, maar al gauw bleek dat de druk van Hoboken niet stilviel en wij er geen oplossing voor konden vinden. De 1-0 stond dan ook op het bord. SDI kwam beter in de wedstrijd maar echte kansen waren er niet. Buiten een schicht van davy carton, die de plaatselijke doelman knap redde. Na een lichte duwfout mocht davy carton zich gaan douchen. Een terechte beslissing misschien, maar de onbekwame scheidsrechter liet wel na om in de 2e helft ook geel te trekken voor Hoboken. Een goede scheidsrechter krijgt van mij een pluim, maar deze arrogante man krijgt nul respect. Ook vorig jaar (match op boom) gaf hij onbegrijpelijk geel aan fred, enfin terug naar de match...

Want niet de scheids was verantwoordelijk voor de 2-0 en de 3-0. Hoboken sloeg zijn turbo aan en we waren niet bij machte om een passend antwoord te geven. Even leek het te keren toen gert de boeck de 3-1 maakte, maar op counter kon Hoboken meteen daarna de 4-1 maken. Match gespeeld aan de rust dus.

De 2e helft beperkte Hoboken zich tot controleren, maar ze bleven scherp counteren. Mats bewees zijn klasse en hield de voorsprong beperkt. Cedric maakte met een knap schot er 4-2 van, de late 5-2 was ook de eindstand.

Verdienstelijke wedstrijd van onze jongens, maar gisteren zat er helaas niet meer in. Alle andere kopploegen verloren eveneens. We blijven met 6 op 8 mee aan kop. Volgende week trekken we naar Peterbos Molenbeek (beker van België), de week nadien naar Leest. Ook een zéér moeilijke verplaatsing....


Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief