woensdag 17 oktober 2007

Eerste punt voor een strijdvaardige B-ploeg

Eigenlijk wel goed gespeeld, maar wel niet gedurende gans de match!
1 – 0 voorgekomen en match in handen, maar een beetje te veel vertrouwen … en via hun kleine stevige puntspeler 3 x man voorbij en verdediging open; Mats kreeg geen enkele kans om ballen te stoppen: 2 – 3. Zelfs nog 2 – 4 bij rust na dom balverlies en alleen met 2 voor onze keeper. Geen paniek echter. Stijn dan laatste man geplaatst en die had er meer vat op, wat ons ganse spel ten goede kwam.

Bezoekende keeper, Filip Eeckhout, speelde reuzenpartij (zoals 2 seizoenen geleden) en ook enkele keren paal en lat, maar dat kennen we. Vanaf rust vrij veel geprest en daardoor leden ze veel en snel balverlies; maar hun verdediging bleef gesloten. Na nieuw misverstand toch nog tegengoal via spits alleen voor Mats en via 2 palen binnen … 3 – 5. Daarna alles op alles gezet.

Mats voorkwam met 2 reddingen in 1 fase de totale afgang. Daarna goal binnen na duwen van spits, echter terecht afgekeurd en na veel reclamatie gele kaart voor bezoekende spits. Vanaf dan Mats eraf en Stijn vliegende keeper en na enkele nipt gemiste kansen toch nog via tumult kunnen terugkomen tot 5 – 5: meer dan verdiend. Er zat dan eigenlijk zelfs nog meer in want nog een 2° maal geel voor bezoekers; maar de tijd was op. Mooi punt, maar toch ergens wat spijtig, want we hadden het zo ver niet moeten laten komen. Nog te vermelden: 3 goals van onze veteraan Kurt, die een goeie match speelde, Cé en Vits scoorden de andere doelpunten.