woensdag 17 oktober 2007

SDI A laat punten liggen

Na de twee nederlagen tegen Hoboken en Leest, was het hoogtijd voor de A-ploeg om zich ter herpakken, maar dat gebeurde tegen Londerzeel niet. Ondanks een 4-2 voorsprong werd er nipt verloren met 4-5. Zeker niet verdiend, want Londerzeel beperkte zicht tot verdedigen, maar counterde wel scherp en efficiƫnt. Met de hulp van de toch wel partijdige scheids, konden zij zelf nog winnen.

Op het laatste moment gaf er nog iemand forfait, waardoor ikzelf mijn shoes nog eens aandeed. Uitzonderlijk, maar het bleek toch nodig. We begonnen slap aan de partij en kwamen 0-2 achter, konden geen vuist maken. Met twee individuele acties kon ik de situatie ombuigen, en het werd zelfs 4-2 voor ons aan de rust. Het leek allemaal goed te komen, maar onze tweede helft was dramatisch. Door lullig balverlies van mezelf werd het 4-3, de mot zat er in. De kansen die we kregen konden we niet afmaken en Londerzeel deed dit wel: 4-4. Kevin De Sa Faria miste dan een cruciale negen-meter, wat ons zuur opbrak: 4-5. Het meespelen van doelman Trulli bleek ook niets te helpen: een derde opeenvolgende competitienederlaag was een feit.

Iedereen bleek ontgoocheld, terecht ook, want tegen dit Londerzeel mochten we nooit verliezen. Het wordt hoogtijd nu dat we terug punten beginnen pakken, om te beginnen volgende week vrijdag in de derby op Mazenzele. We gaan voluit voor de twee punten. We zullen onze kansen moeten afmaken en het karakter en de discipline van de eerste drie matchen moet terugkeren. Afspraak vrijdag om 21u in de sporthal van Opwijk...

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief