woensdag 17 oktober 2007

Titelverdediger start sterk

Vorig jaar werd onze vierde ploeg (ik spreek eigenlijk van ligaploeg) op een schitterende manier kampioen. Als je de overbodige laatste wedstrijd niet meerekent (we gaven forfait), dan hadden we slechts 2 verliespunten in 29 wedstrijden. Een prachtig resultaat. Maar we komen daar niet meer op terug, het nieuwe seizoen is namelijk al begonnen.

Met quasi dezelfde kern (ikzelf stop en word coach - samen met jacques) en aangevuld met dirk janssens en fred verdoodt, mogen we dus terug ambitie hebben. Vorig jaar zijn we er na een bepaalde tijd resoluut voor gegaan.

Dit jaar liggen de prioriteiten - voorlopig althans - op onze ploeg in nationale en onze ploeg in eerste provinciale. Ook de beker van brabant blijft uiteraard een belangrijk gegeven, vermits we ook daar titelverdediger zijn...Maar match per match zullen we de ZLAZ-competitie afwerken.

De eerste match was alleszins een succes. The Studs werden met 8-4 verslaan - aan de rust was de mach al gespeeld met een 6-1 voorsprong. De tweede helft controleerden we.

Zaterdag is er de verplaatsing naar de vrienden van Den Boom in, maandag ontvangen we FC Deust. Een zes op zes zou niet misstaan, maar wie al een tijdje zoals ik in het voetbal zit, weet dat dit heel gevaarlijk is...

Dus sorry mats (onze c-keeper, jawel), ken (zoon van rudy van campenhout) en matthijs (broer van maarten): we gaan jullie zeker niet onderschatten...

tot zaterdag op deze 'clash' - aftrap om 21u in asse


Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief