vrijdag 30 november 2007

B-PLOEG ONDERUIT IN ETTERBEEK


ondanks 1-3 voorsprong....

De kalender van de B-ploeg ligt helemaal overhoop door de slechte communicatie tussen de ZLAZ en de vlaamse zaalvoetbalbond. Dit speelt ons duidelijk parten. Het was alweer een tijdje geleden dat de b-ploeg nog eens gespeeld had.

Vorige vrijdag verloren we met 5-4 op het veld van Rillpus '79 Etterbeek. Onze volgende tegenstander voor de beker van Brabant, we zijn dus voldoende gewaarschuwd.

8 spelers waren present in Etterbeek: mats, steve, cedric, fraiture, johnny, bastien, jens en tom de leuze; werner als coach en joeri als dlg. Een meer dan degelijke ploeg dus, maar toch trokken we aan het kortste eind. Ondanks een 1-3 voorsprong gaven we op 5 minuten deze riante uitgangspositie uit handen. De ervaren spelers (steve, johnny) weten het vooral aan de zaal, wat ikzelf kan bevestigen, vermits ik er al genoeg gespeeld heb. We spreken hier over een echte 'schuifzaal'.

Heel jammer, in het klassement zakken we weg naar de 8e plaats met 6 punten uit 6 wedstrijden. Geen man overboord natuurlijk, onze volgende wedstrijd is op Ribbels Beigem, de leider in 1e provinciale. Deze match wordt volgende week woensdag gespeeld. Een moeilijke match dus, en alweer op verplaatsing. Hopelijk kan iedereen komen en kunnen we voor een heuse stunt zorgen. Wordt vervolgd....

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief