vrijdag 30 november 2007

C-PLOEG STUNT NU OOK IN TERNAT


Dat SDI C dit jaar een moeilijk seizoen zou tegemoet gaan, werd algemeen verwacht. Niets is echter minder waar. Met 12 punten uit 8 wedstrijden staan we mee bovenaan de rangschikking. Vorige week maandag werd er ook gewonnen in Ternat: 3-4 bij Manu Ternat.

De wedstrijd begon om 22u, een onmogelijk uur voor op een maandagavond. Hier zou de bond toch moeten rekening mee houden. Toch werden er 6 spelers bereid gevonden: david, bjorn, jan, michiel, gunther en jurgen penne.

Helaas geen keeper (mats geblesseerd), daarom ging david maar in de goal staan. Hij deed dit verrassend goed, een aangename vaststelling.

Toen 'magic' bjorn spapens net voor de rust het terrein moest verlaten bij een 3-1 achterstand, leek de wedstrijd beslist. Maakte bjorn een zware fout of ging hij verbaal tekeer? Neen, maar als ik u zeg dat de scheidsrechter de heer Cuddeman was, zullen de meesten onder ons wel begrijpen waarom? Als daar geen geurtje aan hangt....

De 5 resterende c-spelers besloten om er het beste van te maken en gaven de volle honderd procent. Met david in de goal, gunther achteraan, jan en penne op de flanken en michiel in de spits deed de c-ploeg wat ze zelf wellicht niet meer verwachtten: scoren en nog winnen. Het doelpunt van Jan bleek uiteindelijk nog te volstaan voor de volle winst. Van een opsteker gesproken. Een dikke proficiat aan deze 6 spelers en ook dank aan alain (coaching) en andré (dlg) voor hen te begeleiden.

Morgen vrijdag is er dan de topper tegen Duvelkes Herne. Deze ploeg staat aan de leiding, evenveel punten maar een match minder gespeeld. Indien we hier ook kunnen winnen...
Maandag wordt er dan gespeeld in Meise tegen de Nerom Boys.
Afspraak dus morgen om 21u in asse voor de clash tegen herne, nadien speelt de A-ploeg nog tegen Woluwe.

Geen opmerkingen:

Blogarchief