vrijdag 30 november 2007

SAFI ONTDEKT ALS SPITS BIJ A-PLOEG


Door het ontbreken van onze 3 spitsen, was het zoeken naar een alternatief binnen de A-ploeg. Dit was het geval vorige vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen Woppets Woluwe. Deze ploeg voerde lang het klassement aan, momenteel staan zij 3e. Geen gemakkelijke wedstrijd dus voor de A-ploeg.

Kevin De Sa Faria werd aangeduid als spits. Met vits, geert, jurgen hannaert, gert de boeck, davy carton, yves vandenbroucke en jens dragon stonden er 8 spelers op het wedstrijdblad. De partij begon slecht voor SDI, toen Woluwe na amper tien seconden al scoorde. Maar wie dacht dat dit het scenario was voor de ganse wedstrijd, kwam bedrogen uit.

Want toen ontketende Kevin zijn duivels. Samen met een meesterlijke Vits zorgde hij voor de ommekeer. Niet alleen kwamen we gelijk, we liepen er meteen over: tot 5-1. SDI wist niet wat er gebeurde en nam wat gas terug. Daardoor kon Woluwe terug in de match komen tot 6-3, meteen ook de ruststand. De 6-3 was echt een juweeltje van Kevin ‘Safi’ De Sa Faria.

De tweede helft ging op en neer, maar yves was onklopbaar in zijn doel, en jurgen verdedigde als de beste. Uiteindelijk werd het nog 8-3 met doelpunten van Safi (5), vits (2) en geert. Met elk 9 goals zijn Safi en Vits ook de topschutters van de A-ploeg.

Door deze knappe zege, blijven we op een 8e plaats staan in derde nationale A. 10 punten uit 9 wedstrijden. Indien we nog een paar keer kunnen winnen, dan sluipen we zeker de top 5 binnen. Maar de volgende opdracht kondigt zich zeer zwaar aan: op verplaatsing naar Wijstschate. 7 spelers gaan deze verre verplaatsing maken: yves, jurgen, vits, safi, johnny, cedric en davy. Werner zal coach van dienst zijn, viaene gaat mee voor de blauwe kaarten. We hebben in Wijtschate niets te verliezen, maar deze bezetting mogen we zeker ambities hebben. Met opnieuw een hoofdrol voor safi als spits????

Geen opmerkingen:

Blogarchief