woensdag 5 december 2007

A-ploeg verliest niet...

Al gaat dit enkel op voor wat de weg betreft...

Mooie nieuwe sporthall 'in the middle of nowhere' na onze verste verplaatsing. 2 zeer sterke keeperprestaties, waarbij die van onze Yves zelfs nog hoger dient ingeschat.

Meteen 0 - 1 voor en beter in het spel. Daarna extra speler bij voor de thuisploeg, nen echte goeien ... Verschillende (Franstalige) arbiterfouten in beide richtingen. Daarna tegengoal na huizenhoge fout op Vits.

Carton met geel van het veld; nog 6 spelers die zich weerden als duivels in wijwatervaten. Verschillende keren tegen paal & lat. Bij rust: 2 - 2 en meer dan verdiend, want we speelden goed. Daarna was het een dubbeltje op zijn kant. Arbiter begon een (negatieve) doorslaggevende rol te spelen. Er kwam wat wrevel en waarschijnlijk ook minder concentratie en vrij snel keken we tegen een paar doelpunten achterstand aan. Nog 2 keer bijna teruggekomen, maar in de laatste minuten nog (te veel) tegengoals geslikt. Zeer dapper en eervol verweer. Meer zelfs: indien het ons een (klein) beetje meer meezit, dan ... winnen we gewoonweg deze match. Spijtig.