vrijdag 30 november 2007

Titelverdediger start sterk in cup


eerste match in Brabantse cup met 12-2 gewonnen

Tegenstander was derdeprovincialer United Telecom Leuven C. Normaal was de wedstrijd in Leuven, maar doordat de tegenstander niet tijdig een zaal vond om de wedstrijd te spelen, ging deze door in Asse. Daar waren wij uiteraard niet rouwig om, aangezien we al genoeg verre verplaatsingen hebben...

De selectie was niet eenvoudig. Van onze A-ploeg mogen er zes spelers niet aantreden: dries leemans, fred van den broeck, davy carton, kevin de sa faria, jurgen hannaert en gert de boeck. Van onze B-ploeg ontbraken enkele gekwetsten: maarten van avermaet, milan d'hoe, cedric del corral. Bovendien waren kurt stallaert, dirk janssens, johnny leo en steve van mieghem ook afwezig.

Toch werden er 8 gemotiveerde spelers gevonden om de eerste match van de cup te spelen: yves vandenbroucke, geert leo, tom de leuze, jens dragon, kris T., peter de vits, christophe F. en bastien van den moortel. Coaches waren jacques sermon en werner van der vurst. SDI begon heel geconcentreerd aan de partij, maar al gauw bleek dat de tegenstander van een klein kaliber was. De voorsprong was al vrij snel een feit en op geen enkel moment werd doelman yves verontrust. De SDI spelers en de tegenstander maakten er een fijne match van met overwegend doelgevaar van onze ploeg. Het werd uiteindelijk 12-2. Makkelijke zege, maar dat mag ook eens.

Volgende tegenstander wordt een veel moeilijkere karwei. Dan moeten we op verplaatsing naar Rillpus '79 Etterbeek. Een eersteprovincialer, vrijdag moet onze B-ploeg er alvast naartoe. Het is een ploeg die we al jaren kennen vanuit nationale, maar in Etterbeek hebben we nog maar zelden gewonnen. De zaal in het complex van de VUB ligt ons eigenlijk niet. Het wordt dus een hele moeilijke opgave, maar uiteraard niet onhaalbaar. Hopelijk kunnen we daar met een volledige ploeg naartoe.

We laten jullie alvast zo snel mogelijk de datum weten, maar het is Etterbeek (als thuisploeg) die dit bepaalt. Bij winst zitten we reeds bij de laatste 16 (1/8e finales)...

Tot binnenkort,

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief