woensdag 12 december 2007

B-PLOEG PAKT ZES OP ZES


Coach Werner leidt ploeg naar drie opeenvolgende zeges...

De B-ploeg heeft een uitstekende reeks neergezet in eerst provinciale. Na de teleurstellende prestatie bij leider Beigem (8-2 verlies) werd er drie keer op rij gewonnen:

8-1 (thuis tegen ifi merchtem)
2-7 (uit bij zvk londerzeel)
12-5 (thuis tegen kronkel huldenberg)


Een prachtige prestatie van de mannen van coach werner van der vurst. Met 27 doelpunten in drie wedstrijden werd er ook bijzonder vlot gescoord. De B-ploeg heeft al twee jaar op rij de beste aanval in eerste provinciale. Ook dit jaar zal dit zeker mogelijk zijn.

Afgelopen maandag stond dus de topper tegen het tweede geklasseerde Kronkel Huldenberg op het programma. Deze ploeg speelde de week voordien nog 4-4 gelijk tegen de authoritaire leider Ribbels Beigem. We waren dus gewaarschuwd.

Ondanks de zware blessurelast (jens dragon, milan d'hoe, gerry hannaert, maarten van avermaet) en de afwezige kurt stallaert, werden er toch 8 spelers gevonden voor deze wedstrijd:
trulli, dirk, steve, cé, johnny, vits, tom en debutant koen ringoot. Werner was trouw op post als coach en ondergetekende verving joeri als dlg. We waren er klaar voor.

SDI nam initiatief van in het begin, maar liep wel meteen op een counter (0-1). Dit duurde echter niet lang, want het was duidelijk dat de jongens er zin in hadden. Johnny was in zijn dagje, vits bracht zoals altijd een meerwaarde en de 'anciens' dirk en steve speelden als jonge veulens. Ook cedric was vol initiatief en koen ringoot bewees onmiddellijk zijn waarde. Een echte aanwinst die we hopelijk nog veel gaan zien spelen. Die andere aanwinst, tom de leuze, speelde zijn beste match van het seizoen. Vergeten we nog iemand? Oja trulli...Wat moeten we daarover zeggen? Hij stond zoals gewoonlijk meer op het veld als in zijn goal, had er ook ééntje zuiver op zijn geweten, maar scoorde wel terug 2x. Een feilloos omgezette penalty en een 'raket' in de winkelhaak. Toegegeven, de knapste van de avond. En het was weer ambiance in de kleedkamer met hem...

De sfeer zat er goed in en we kenden geen enkel probleem met het teleurstellende Huldenberg. Het is duidelijk dat we met deze groep ambities mogen hebben. Zeker als ook onze gekwetsten gaan terugkeren. Volgende wedstrijd is ook een moeilijke: op vrijdag 21 december naar de nummer 3: dogs utd drogenbos.

Geert.

1 opmerking:

Fretzer zei

Ondanks de golf van trainers-ontslagen in alle voetbalklassen, behoudt het SDI bestuur het geloof in coach Werner dankzij deze prachtige zes op zes.
Goe bezig.

Blogarchief