zondag 23 december 2007

A-PLOEG HAALT UIT IN LEBBEKE

zelfs zonder kapitein vits....

Na de recente vier op vier tegen Peterbos Molenbeek en Vitesse Woluwe, stond er nu de derby op het programma tegen buur Moratex Lebbeke. Vorig jaar speelde Lebbeke nog mee voor de titel, maar blijkbaar kampen zij met nog grotere problemen dan wij, want ze werden werkelijk weggespeeld door SDI: 2-11!

Weer heel wat afwezigen voor deze match: slechts zes spelers waren aanwezig. In laatste instantie moesten we het ook stellen zonder kapitein Vits, die laat ons zeggen wat 'vermoeid' was. Het is hem voor één keer vergeven, want we hadden hem voor deze match niet echt nodig.

De eerste minuten lieten niet vermoeden dat het een "walk-over" ging worden. Moratex nam het initiatief, maar SDI verdedigde goed en wachtte haar moment af. En dat kwam er vrij snel. In een mum van tijd liepen we uit. Lebbeke werd overrompeld door de SDI-machine. Vooral Kevin De Sa Faria was goed bij schot. Aan de rust was het al 0-7. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op dat moment toch eens goed naar het scorebord gekeken heb.

De tweede helft was van mindere makelij, maar dat was logisch gezien de tussenstand. Toch wonnen we die ook met 2-4, wat resulteerde in de eindscore: 2-11. Een uitslag die je niet gauw tegenkomt in derde nationale. Toegegeven, Lebbeke was uitermate zwak, maar SDI speelde sterk en mèt vertrouwen.

Doelpuntenmakers: safi (7), geert (3) en boeki (1)

We staan nu 5e met 16 punten uit 13 wedstrijden. De achterstand op leider Londerzeel bedraagt amper... 2 punten. Niet dat we nu al gaan dromen van de titel, maar het is toch leuker vooraan in het klassement te kijken dan achteraan. Van match tot match, om te beginnen vrijdag voor ons kusttripje: naar Oostende, aftrap om 21u. Samenkomst: om 19u in ons lokaal, den tuus.

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief