maandag 17 december 2007

FRE VERDOODT IS "ALIVE AND KICKING"

http://www.youtube.com/watch?v=iIRHZ2lFeIA

fréken zorgt met zuivere hattrick voor winst tegen pinanti...

Met de 6-8 overwinning op Pinanti is Pinanti heeft SDI Liga een uitstekende zaak gedaan. Er waren heel wat afwezigen en zelfs geen keeper. Ondanks het unanieme akkoord van de twee ploegen om de wedstrijd uit te stellen, werd dit niet toegestaan door het bestuur van de ZLAZ. Het feit dat sommige bestuurders zelf meespelen voor de titel zal hier zeker niet vreemd aan zijn. Enfin, we lieten het niet aan ons hart komen, en toch kregen we 8 gemotiveerde spelers aan de aftrap: dirk (de gelegenheidsdoelman), fré, geert, viaene, tim, bjorn, michiel en vits.

Erg opmerkelijk: er stonden 3 Breynaerten op het veld. "Onzen" Michiel stond tegenover zijn 2 broers Simon en Bert. Reden genoeg voor vader Breynaert om de wedstrijd bij te wonen. Voor wie hij supporterde, laten we in het midden....


In ieder geval startte Michiel erg sterk en zorgde hij met een goal en een assist voor een 0-2 voorsprong. Pinanti had maar 5 spelers, maar met klasbak Bert wel een hele goeie. De ex-sdi speler bewees zaterdag waarvoor SDI A hem maar al te graag had: zijn klasse. Jammer genoeg kon den beire dit niet wekelijks opbrengen. Hij maakte het ons de ganse wedstrijd knap lastig maar de ervaring van SDI haalde het uiteindelijk. Toen het 1-4 stond leek de wedstrijd gespeeld, maar Pinanti plooide niet, en vocht terug. Maar dat het uiteindelijk 6-5 voorkwam, had SDI volledig aan zichzelf te danken.

Maar dan vond fré verdoodt het welletjes. De snelle verdediger die wekenlang out was met blessures, maakte een knappe comeback. Met 3 prachtgoals zette hij de scheve situatie recht en bezorgde SDI toch nog de volle buit. Hiermede blijven we op 1 punt van leider celtic, tesamen met niveau nihil.

Vanavond (maandag) staan die 2 concurrenten tov elkaar. Wijzelf spelen thuis tegen Compeed Mollem. Kunnen we profiteren van het puntenverlies van één van deze ploegen? Antwoord straks om 21u in de sporthal van Asse.

Geert.

2 opmerkingen:

Fretzer zei

Is da ne micro in uw broek, of zijde gij gewoon content om mij te zien?

tim zei

ik wee ni, klopter eens op...

Blogarchief