maandag 14 januari 2008

Kan het nog zuiniger?


ligaploeg wint met 1-3 bij La Familia....

Opmerkelijk: vrijdagavond en de ligaploeg die speelt. Geen c-ploeg, geen a-ploeg maar dus kapitein Viaene en co. Maar liefst 9 spelers waren afgezakt naar Zellik: Yves, Dirk, Jurgen H, Viaene, Vits, Johnny, Bastien, Tim V en Scottie. Laatstgenoemde maakte zijn comeback dit seizoen. Hij was meteen goed voor een doelpunt.

Zellik is niet meteen onze favoriete sporthal: slechte zaal (eigenlijk alleen maar goed voor volley), en ook niet meteen een vriendelijk onthaal in de kantine. Ook de kleine kleedkamers zijn niet meteen onze stijl.

Maar ja, we zijn misschien wat teveel gewoon in Asse. In ieder geval slaagt SDI er niet in om een goede wedstrijd te spelen in Zellik. We verloren er tegen Vemoflex, wonnen nipt tegen Giorgio's, wonnen ook met 1 goal verschil tegen de Kangeroes, ...Nu ja, zolang er gewonnen wordt, klagen we niet natuurlijk!!!

Maar meer valt er eigenlijk niet over te zeggen, over de partij tegen La Famila. Er werd gevoetbald tegen een gezapig tempo, de richtlijnen van de coach werden genegeerd, maar er werd wel gewonnen: 1-3. En gezien het drukke programma is dat eigenlijk het enige wat telt!

Onze volgende matchen met de ligaploeg zijn nu zaterdag tegen The Studs en de maandag nadien tegen Den Boom in. Twee haalbare opdrachten, maar dat zijn juist de gevaarlijke voor ons. In ieder geval hebben we deze week een hele goede zaak gedaan met te winnen, want verschillende concurrenten verloren hun partij (Compeed Mollem, Vemoflex, Pinanti en vooral leider Niveau Nihil). Alle wedstrijden zijn nu gespeeld van de heenronde en met 28 punten uit 17 wedstrijden mogen we zeker tevreden zijn. We staan samen met Niveau Nihil tweede op amper 1 puntje van leider Celtic. De terugronde zal dus razend spannend worden...

Geen opmerkingen:

Blogarchief