donderdag 24 januari 2008

SDI C krijgt uppercut te verwerken...

... Mats kind van de rekening.

Er zijn zo van die dagen. Vol vertrouwen na de heenronde op het veld, en de overwinning tegen Ternat van laatst indachtig, hadden we er een goed gevoel bij. Wil het nu net lukken dat het zo een vrijdag was, waarop het dus niet ging lukken!

We starten nochtans sterk, en hadden goeie kansen. Door gemiste dribbel van mezelf en aldus balverlies, kwamen we echter achter. Hierna werd door beide ploegen nog één keer gescoord, te vermijden goalen aan onze kant.

Dus gingen we druk zetten op het jeugdig ternat, en kregen we de laatste 10 minuten van de eerste helft, kans na kans die niet werden afgemaakt.

En wie weigert te scoren die loopt natuurlijk tegen de feiten aan achteraf. Ternat kwam beter uit de "door" en het jeugdig geweld, legde de betere combinaties op de mat en liep uit tot 8-2. De 2de helft was loom, en om vlug te vergeten.

Dit was een match die we in de heenronde zeker hadden gewonnen. Doch dit is nog maar onze 2de nederlaag dit seizoen.
Als we naar de stand kijken, staan we rustig in de top 5, en op een zucht van de derde, ja zelfs 2de plaats. Laten we hier zeker onze positie verdedigen.