donderdag 24 januari 2008

LIGAPLOEG DOET HET OP KARAKTER

Superhero Björn alweer beslissend !




4-7 winst bij The Studs en 5-4 winst tegen Den Boom in...



Onze ligaploeg blijft in de running voor het hernieuwen van de vorig jaar behaalde kampioenentitel. Het loopt weliswaar veel stroever dan vorig jaar, maar de resultaten blijven positief. Na de zuinige zege op La Familia (1-3) werd er deze keer gewonnen van The Studs en Den Boom in.



Zaterdag speelden we tegen rode lantaarn The Studs. 7 spelers waren uiteindelijk bereid om hun zaterdagavond te spenderen aan zaalvoetbal. Echt hoogstaand was het allemaal niet, maar veel moeite ondervonden we niet echt om de tegenstander te ontregelen. De 4-7 winst was dan ook logisch, zonder veel glans maar wel verdiend.

Anders was het gesteld tegen Den Boom in, afgelopen maandag. Zonder Vits, Johnny en Bastien speelden we zonder onze spitsen. Geert toonde zich trefzeker en scoorde al bij de eerst actie. We liepen vrij makkelijk uit tot 3-0, maar de tegentreffer net voor de rust gaf de tegenstander vleugels. Een misverstand bij SDI bracht Den Boom in terug in de match, en het werd zowaar zelfs 3-4 voor de bezoekers. Een heuse stunt leek in de maak. Mats (ook speler van SDI C) speelde de match van zijn leven, hij pareerde werkelijk alles. Dirk en Geert zagen al hun pogingen stranden bij 'onze' Mats. Ook organisatorisch klikte het bij de bezoekers, de spelers van SDI werden er bijna wanhopig van.

Toch bleven we er in geloven, en het was Michiel (die een uitstekende match speelde) die de opening vond. Na een mooie inspanning schoot hij de 4-4 binnen. Toen Geert een zoveelste actie probeerde, kon hij toch de vrijstaande Björn vinden die koelweg de 5-4 op het bord bracht. Grote opluchting bij SDI, dat dan rustig de match uitspeelde. De twee punten waren binnen, maar het was echt bibberen op een gegeven moment.

Wellicht volgen nog zo 15 wedstrijden: bibberen tot op het einde. Maar dat zal ook voor Celtic het geval zijn. Ondertussen zijn we 4 punten uitgelopen op Niveau Nihil, dat andermaal verloor. Celtic lijkt dus onze grootste concurrent te worden. Hopelijk kunnen we de komende matchen met een complete ploeg spelen, want dat doet toch veel. Volgende wedstrijden zijn op 1 februari tegen FC Deust en op 4 februari tegen Vemoflex, de nummer 4 in het klassement.

Geen opmerkingen:

Blogarchief