dinsdag 19 februari 2008

Gelijkspelen is geweldig!


Dit lijkt inderdaad wel de leuze van de c-ploeg dit jaar. Vrijdag speelden we al voor de 7de keer gelijk, dit keer werd het 3-3 tegen In Team Ternat.

In Team stond op een tweede plaats en we waren dus op onze hoede. De c-ploeg begon echter uitstekend aan de match met een prima organisatie, mede dankzij orkestleider Dirk Janssens achterin. Na een korte studieronde geraakte het geduld van Dirk echter op en maakte hij er 1 en 2-0 van. De eerste na een scrimmage voor het bezoekende doel, maar binnen is binnen. De tweede in twee tijden, maar ook hier: binnen is binnen!

Na 20 minuten slopen er echter wat onzorgvuldigheden in ons spel, en twee defensieve fouten kostten ons onze voorsprong. Meer zelfs, we kwamen 2-3 achter en verloren op een minuut tijd zowel Jens als Michiel met geel. Jens voor natrappen, al had de ref niets gezien. Michiel voor zijn reactie hierop, al weet hij niet meer wat hij nu net gezegd heeft.

Met nog een minuut te spelen kreeg Penne de bal op rechts in zijn loop, en wie Penne kent weet dat hij op zo'n ballen niet aarzelt. In één tijd op de slof en een wegdraaiende pegel richting rechter haak. Een mooie streep van Penne Polak. Een paar seconden later stond de einduitslag 3-3 vast.

Conclusie: in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen en verliezen, en wij vooral gelijk spelen.

Op naar de volgende draw!

Geen opmerkingen:

Blogarchief