zaterdag 2 februari 2008

LIGAPLOEG KLAAR VOOR TOPPERS

1-10 winst bij FC Deust.........................

Na de felbevochten zeges tegen La Familia (1-3) en vooral Den Boom in (5-4) heeft de Ligaploeg terug aangeknoopt met een ruime zege: 1-10 bij FC Deust. We speelden een heel sterke wedstrijd. Iedereen haalde een goed tot zeer goed niveau.

FC Deust (fantastische naam trouwens) begon sterk en kreeg meteen ook twee uitstekende kansen (tweemaal op paal). Ook wij kregen twee goede kansen maar deze werden niet afgemaakt. Het was wachten op een vrijschopdoelpunt van mezelf tot de match openbrak. Nadien domineerden we de ganse match en kende op geen enkel moment problemen. Enkele keren moest Yves tussenbeide komen, maar dat deed hij met verve. Sommige doelmannen denken van in eerste nationale te kunnen uitkomen, maar overschatten misschien hun kwaliteiten. Yves heeft nooit die ambitie gehad, maar bewijst op zijn 35e dat hij superklasse heeft. Hij is belange nog niet aan het einde van zijn zaalvoetbalcarrière.

Terug naar de match. Aan de rust stond het 0-3. We beseften dat we een klasse beter waren, maar ik waarschuwde mijn mannen voor dom balverlies. Maar ik was dit zelf vergeten en was verantwoordelijk voor het tegendoelpunt. Tja, wat kan ik zeggen, een domme fout, maar gelukkig zette ik het meteen zelf recht: 1-4. Nadien liepen we telkens verder uit en zelfs Viaene pikte zijn doelpunt mee en was ook goed voor een assist. Het was fijn samenspelen. Fré maakte zijn comeback en was beresterk achteraan. Michiel en Bastien fungeerden als flankspelers maar deden dit voortreffelijk. Johnny was in goede doen vooraan en was heel nuttig als aanspeelpunt. Kortom, het was plezant, en zo moet het!

Meteen zijn we klaar voor de volgende twee toppers: Vemoflex (maandag 4 februari) en KBC Asse (woensdag 13 februari). Indien we die twee matchen kunnen winnen, dan gaan we resoluut richting het verlengen van onze titel. De 'veteranen' van SDI tegen al die jonkies! Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Blogarchief