woensdag 16 april 2008

A-PLOEG KLAAR VOOR TOPPER

winst tegen Wijtschate, nu volgt Peterbos...

Het seizoen zit er bijna op, maar niemand die durft zeggen waar SDI gaat eindigen. Halve finale beker van Brabant, leider in het ZLAZ-kampioenschap, mee in de running voor de titel in eerste provinciale en zowaar is dit ook het geval in het kampioenschap in derde nationale. Onvoorstelbaar. Maar ook de A-ploeg blijft de overwinningen aan mekaar rijgen. Wijtschate (10-6), Woppets Woluwe (3-7), Oostende (8-4), Lebbeke (9-2), Mazenzele (6-2) en Boom (2-3): al 6 overwinningen op rij. Daarvoor was er het gelijkspel op Londerzeel, de week daarvoor ging de waarschijnlijke kampioen Leest voor de bijl. SDI A kan dus terugblikken op een schitterende 15 op 16.

We staan dan ook stevig 2e op drie punten van leider Leest. Er zijn nog 3 wedstrijden. Vrijdag hebben we de moeilijke verplaatsing naar Peterbos Molenbeek, de week nadien ontvangen we Vitesse Woluwe. Op 9 mei tenslotte is er de laatste match thuis tegen Malle, de nummer 3 in het klassement.

Is de titel verloren? Zeker niet, maar Leest moet al twee keer verliezen op drie wedstrijden. Ze moeten wel nog 3x op verplaatsing (Malle, Oostende en Waasmunster), maar dan moeten wij ook alles winnen. Laat ons er dus maar van uitgaan dat Leest de titel pakt. Het zou in onze ogen ook de terechte kampioen zijn. Wij willen een mooie tweede worden. Maar daarvoor moeten we nog 3x winnen. Te beginnen met vrijdag op Peterbos.

Oja de match tegen Wijtschate. Daar ga ik niet teveel over vertellen. Juist dit, wat zijn we tevreden dat die mannen gaan zakken. Want zij zijn absoluut het 'etiket' nationale niet waard. Hopelijk wordt deze website tot aan de Franse grens gelezen... En oja, nog iets: yves (onze keeper) pakte geel, dat mocht ik zeker niet vergeten te vermelden...

G.

Geen opmerkingen:

Blogarchief