woensdag 16 april 2008

VIAENE LUKT HATTRICK VOOR SDI LIGA

ruime 1-13 overwinning tegen Manboys voor Ligaploeg...

Om 23u zowaar moesten wij nog aan de bak tegen de Manboys. Een belachelijk uur als je het mij vraagt, maar kom, zoals 'good old' Raimundo zei: "ni zagen ma speilen"...

Dat deden we dan ook maar. Van enige onderschatting was geen sprake. 7 mensen waren uiterst gemotiveerd om na de clash tegen Celtic nu ook de Manboys te kloppen: Bart (onze gelegenheidsdoelman), geert, fré, michiel, viaene, bastien en vits. Het begin van de match liet vermoeden dat het spannend ging worden. Het duurde ook enige tijd dat het 0-1 werd, maar nadien volgde de enige goal op de andere. Aan de rust was de match al lang gespeeld, de weinige toeschouwers die er in de tribune zaten (de harde kern die gebleven waren na de match van de a-ploeg) dropen één voor één af, of gingen een pintje gaan drinken in de kantine.

Neen voor mijn part mogen ze dat volgend jaar verbieden. De 1-13 zege was wel mooi, maar nu volgen nog 4 regelrechte topmatchen: Atletico, Pinanti, Kangeroes en Compeed Mollem. We hebben ons lot in eigen handen, maar zullen het wel moeten doen!

Oja, nog te vermelden: de hattrick van Christophe Viaene. Met enkele mooie goals toonde hij zich. Tot de volgende.

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief