woensdag 9 april 2008

KURT "RUUD" TUYPENS TERUG BIJ SDI!!!

sterkhouder van kampioenenploeg in derde nationale superaanwinst voor B-ploeg...

SDI B is nog volop in de running voor de titel in eerste provinciale (op 1 puntje van leider Beigem), maar is al volop bezig met de ploeg voor volgend seizoen. In dat opzicht heeft de ploeg van coach Werner Van der Vurst een uitstekende zaak gedaan. Het aantrekken van "oudgediende" Kurt Tuypens is een voltreffer. Ondanks zijn 36 lentes zal hij de B-ploeg een pak diensten bewijzen. Tenslotte bewijzen heel wat oudere spelers bij SDI dat er in zaalvoetbal minder snel sleet op komt.

Kurt is één van de sterkhouders van de kampioenenploeg van in het seizoen 2002-2003 in derde nationale. Hij speelde de laatste vier seizoenen niet meer bij SDI. Het wordt uitkijken naar zijn comeback. Hij zal dit doen bij onze B-ploeg, die nood hebben aan een secure verdediger. Zeker omdat Dirk Janssens in feite de enige echte verdediger is. Naast de drie jongens van Niveau Nihil is Kurt dus de vierde aanwinst voor de B-ploeg. De ploeg is hiermede volledig rond.

Oh by the way, voor wie Kurt nog niet kent. Kom zeker kijken wanneer hij speelt, want dan kan je zien waarom ze hem in SDI "Ruud" noemen. Vul zelf maar in naar wie hij genoemd wordt....

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief