donderdag 8 mei 2008

SDI B  -  DOGS United Drogenbos: 2  -  5 verloren tegen de Kampioen …

Weerom een zeer alternatieve B ploeg: slechts 1 laatste man & 1 spits bij de effectieven, gelukkig wel een aantal multi-functionelen. Goed begonnen tegen een zeer gemotiveerde tegenstander, want na 3’ al 1 – 0 voor op uitbraak, alleen voor de keeper en ‘met de ogen dicht’ goal. We speelden het daarna echter niet uit want meteen daarna een tegendoelpunt en kort daarop nog een; 1 – 2  achter tegen bezoekers die het initiatief namen en zeer kort en vinnig op de man speelden.

Tot net voor de rust hielden we echter gelijke tred. Maar 2’ voor rust een penalty tegen die proper omgezet werd. Opdoffer. Toen speelden we al met 6 na uitsluiting van Jens. Ook Drogenbos stond echter al met een man minder, maar zij hielden er nog 8 over.

Na rust enkele SDI pogingen zonder echt veel gevaar. Af en toe al een beetje gehakketak in de onderlinge duels. Hierdoor nog eens 2 bezoekers van het veld gesmeten tot ze nog met 6 waren. Nadat ze met 1 – 4 voorkwamen kenden wij onze beste periode met dreiging en toch ook verschillende kansen; waaronder 1 maal op de binnenkant van de paal na een prachtactie van Cé. Ook de bezoekende doelman speelde sterk. We geraakten nog aan 1 goal; maar in plaats van de aansluitingstreffer kregen wij er nog 1 binnen na een afgeweken bal. Boeken toe en Drogenbos kampioen. Gebaseerd op deze match was dat verdiend, zij waren eigenlijk sterker. Wij waren bij momenten onder de indruk van de hectische sfeer en gingen dan ook overhaast te werk. Vaak werd er ook slordig uitverdedigd. Enkel wanneer we op de man presten kwamen we er defensief goed uit, maar offensief konden we te weinig gewicht in de schaal leggen. De scoutende ploeg van Overijse diende derhalve ontgoocheld af te druipen. Wij hadden er nochtans voor gespeeld…

Nu nog 1 competitiematch (inhaal) tegen Oetingen; waarschijnlijk volk te weinig!