woensdag 7 mei 2008

Frutos ziet SDI D kampioen spelen


Wat er al enkele weken zat aan te komen is gebeurd, SDI Asse D speelt voor het tweede jaar op rij kampioen in de ZLAZ. Na ettelijke bange momenten tijdens de afgelopen toppers trok onze ploeg dan toch aan het langste eind.

Jammer voor onze toekomstige medespelers van Celtic Asse, het ware hen ook gegund, zij hebben ons tot het uiterste doen gaan. Dank aan hen en alle andere ploegen die de competitiestrijd zo boeiend maakten dit jaar. Het niveau is duidelijk gestegen!


De match tegen Compeed was onze eerste poging om kampioen te spelen, we konden namelijk nog rekenen op een herkansing tegen La Familia. Van stress was er dus niet echt sprake.

Zonder keeper, maar met een wederoptredende Dirk Janssens in doel gingen we vrank en vrij van start. Zo vrij dat we al snel 2-0 achter stonden. Geen reden tot paniek want ook Björn was er na een inactiviteit van enkele maanden opnieuw bij. Zijn doorgedreven training wierp al na enkele minuten haar vruchten af. Naast enkele briljante passes, scoorde hij 7 keer op rij... of leek het alleen maar zo door zijn zwierige spelstijl?

De eindstand was 3-7 in ons voordeel. En wat blijkt: Bastien, Vits en supersub Viaene scoorden ook minstens 1 keer. Van een dolle avond gesproken.

Na de match vielen alle spelers zegedronken in elkaars armen, de vele meegereisde supporters bestormden het veld en de champagnekurken schoten alle richtingen uit... euh sorry Eduard, hopelijk komt het nog goed met dat oog van je, sterkte!

Op naar de douches dan maar, alwaar Bastien zijn belofte na kwam... zijn haar afscheren. (zie foto's in bijgevoegde link)
Ook daar vloeide de champagne, of was het appeltiser, rijkelijk.

Begrijpelijk dus dat ik van de rest van de avond niet veel meer weet... en enkele vragen blijven nu nog steeds onopgelost: wie heeft Frutos meegebracht, hoe is Bastien toch van die ballustrade gevallen, waarom vertrok Björn richting Mazenzele ipv richting Antwerpen??

Tot slot wil ik iedereen die aan deze titel heeft meegeholpen, en dat zijn er dit jaar heeeel veel, bedanken voor hun talent en enthousiasme... it's been a wonderful year!

foto's: picasaweb.google.com/SDIASSE/SDIDOpnieuwKampioenInZLAZ

Geen opmerkingen:

Blogarchief