maandag 21 juli 2008

REEKSINDELING SDI C

Ook onze C-ploeg kent zijn tegenstanders voor volgend jaar. Een herhaling van vorig seizoen zou mooi zijn: een 5e plaats in derde provinciale. We verwelkomen met Jens Dragon (B-ploeg), Christophe Viaene (ligaploeg) en Matthijs Van Avermaet (Den Boom in) drie nieuwkomers. De andere spelers zijn er van vorig jaar: Mats Van Herreweghe, Gunther Van Mulders, Tim Vercauteren, Jurgen Penne, Bjorn Spapens, Simon Kuijken, Jan Marivoet, Bastien Van Den Moortel, Michiel Breynaert. Mogelijk maakt ook Tom Sirou nog zijn terugkeer, maar dat is nog niet zeker. 12 à 13 spelers dus, dat zou moeten voldoende zijn.

De reeks is jammer genoeg niet echt super te noemen. Veel derby's hebben we niet. We moeten vooral naar de regio Drogenbos/Beersel of het Brusselse (Oudergem). Jammer. Maar het is niet anders, en we zullen er het beste van maken.

Dit zijn de veertien ploegen:

SDI ASSE C
L DOOR TERNAT B
NIVEAU NIHIL ASSE
GEN 2 SCHEPDAAL
ZVK MILLI PAMEL
GROENEWOUD OETINGEN
WITTEKS RODE B
ZVC BEERSEL
LOKOMOTIV DROGENBOS
D'ALSEMBERKES
OUDERGEM 78
JOEPI OUDERGEM
MTK MOLENBEEK
RW KOEKELBERG


Afgevaardige André De Jonghe blijft trouw op post, maar krijgt dit jaar hulp van Erik De Greve; we blijven ook op zoek naar een coach. Voorlopig blijft voorzitter Tim Vercauteren speler/trainer.

SDI C speelt 2 oefenmatchen:

VRIJDAG 8 AUGUSTUS om 21u in Asse tegen Den Boom in (zlaz)
VRIJDAG 29 AGUSTUS om 21u in Asse tegen Forza Asse (4e prov)


Ook een superseizoen toegewenst aan onze C-boys.

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief