woensdag 23 juli 2008

SDI LIGA GAAT VOOR TRIPLE

Na een tweede opeenvolgende titel, zou je kunnen denken dat SDI minder ambitie heeft in de Zlaz (Zaalvoetballiga Asse-Zellik). Niets is minder waar. SDI gaat voluit voor een derde titel op rij: de TRIPLE. Wij zijn een ploeg van Asse, en hechten dus héél veel belang aan deze lokale competitie.

Onze kern ondergaat een heuse metamorfose. Tien spelers blijven over van de kern van vorig jaar: Geert en Johnny Leo, Peter De Vits, Dirk Janssens, Stijn Van Hoecke, Tim Vercauteren, Michiel Breynaert, Bastien Van Den Moortel, Yves Vandenbroucke en afgevaardigde Joeri Devreese. Werner Van Der Vurst komt erbij als coach. Maar liefst tien mensen van Celtic Boys Asse maken de overstap naar SDI: Johan De Greve (afgevaardigde), Kenneth Casseau, Kevin De Sa Faria, Cedric Del Corral, Stephen De Nil, Pieter De Proost, Daniël Van Den Branden, Xavier Keller, Jean-Marc De Coster en Foeke. De nummers 1 en 2 van vorig jaar in één ploeg: dit moet vuurwerk geven.

Althans dat hopen we. We hebben dus géén concurrentie meer van Celtic, maar ook niet van KBC Asse (gestopt) en Atletico (geschorst). Ook Pinanti is Pinanti lijkt ons géén titelkandidaat, door het vertrek van Bert Breynaert naar Vaillant. Voilà, de naam is gevallen. De grote uitdager voor de titel zijn dus de jongens van Vaillant, die de overstap maakten van de kerncompetitie van Affligem. Daarbij ook A-speler Jurgen Hannaert. En ook SDI-lid Dries Leemans. Verder ook ex-SDI spelers Carlos Jr, Christophe Dewae, Seppe Huysmans, Bert Breynaert en Pieter Steylemans. Andere grote titelkandidaat zijn de SDI jongens van Niveau Nihil. Zij zijn zeker ook een grote kanshebber. Verder zijn ook Vemoflex, Kangeroes en Compeed Mollem serieuze outsiders.

Hierbij de zestien ploegen:

SDI LIGA
VAILLANT
NIVEAU NIHIL
KANGEROES
COMPEED MOLLEM
VEMOFLEX
PINANTI IS PINANTI
DEN BOOM IN
VAN MIDDELEM
LLORET BOYS
OLYMPIC ZELLIK
CELTIC ZELLIK
FC DEUST
MANBOYS
LA FAMILIA
THE STUDS

SDI speelt geen voorbereidingsmatchen. Dit zijn de eerste 4 competitiewedstrijden:

maandag 1 sept: om 21u in Asse tegen Vemoflex
maandag 15 sept: om 21u in Asse tegen La Familia
vrijdag 26 sept: om 20u in Zellik tegen Fc Deust
maandag 29 sept: om 21u in Asse tegen Pinanti is Pinanti

Succes aan de ligaploeg voor een topjaar...

Geen opmerkingen:

Blogarchief