woensdag 3 september 2008

SDI PAKT EERSTE ZEGE

Ligaploeg klopt Vemoflex met 6-3...

SDI Liga heeft maandagavond de competitie in gang geschoten. 4 teams van SDI boordevol ambitie. De Ligaploeg heeft alvast het juiste voorbeeld gegeven. Het klopte Vemoflex met 6-3.

Het was de eerste wedstrijd voor de ligaploeg. Er werden geen voorbereidingsmatchen gespeeld, en dat werd meteen ook duidelijk. Heel wat misverstanden in de aanvangsfase. Niet onlogisch omdat het een mix van nieuwe spelers waren. 5 ex-Celtic spelers waren van de partij: Safi, Stephen, Pieter, Xavier en Kenneth. Enkel Cé was niet van de partij. Die vertoefde aan zee. De 3 anciens van SDI waren Johnny, Bastien en Dirk. Werner (de nieuwe coach) en Joeri (dlg) waren trouw op post.

Toch verliep het bijzonder stroef voor SDI. Slechte passes, geen organisatie, misverstanden. Toch kwamen we 1-0 voor via 'good old' Johnny. Maar Vemoflex rook zijn kans en ging er voluit voor. Dit resulteerde in een 1-2 achterstand. Toch konden we nog voor de rust gelijkmaken. Na de rust dachten Tim en ik dat SDI de situatie ging rechttrekken, maar niets was minder waar. Vemoflex ging op zijn elan door en kwam 3-2 voor. Gelukkig viel de gelijkmaker vrijwel onmiddellijk. Op dat moment had Johnny er genoeg van. Hij nam zijn team op sleeptouw en besliste de wedstrijd in zijn ééntje. Hij gaf loepzuivere assists aan Dirk (wel een knappe afwerking) en Bastien. En hij maakte bijzonder knap de 6-3. Wie dacht dat hij op 37-jarige leeftijd het voor bekeken ging houden, kwam bedrogen uit. Ook vrijdag wil hij in nationale schitteren. En na het vertrek van Vits, moet hij daar ook zeker het voortouw nemen.

Géén hoogstaande prestatie maar wel direct 2 punten tegen een top 5 ploeg. Binnen twee weken wordt de tweede wedstrijd gespeeld tegen La Familia. Uiteraard verwachten we daar ook twee punten, maar wanneer niet?? Tot vrijdag voor de grote derby in nationale tussen SDI A EN L DOOR TERNAT. Aftrap om 21u in de sporthal van Asse.

Geen opmerkingen:

Blogarchief