woensdag 17 september 2008

A-ploeg zwaar onderuit in Woluwe

Op geen enkel moment in de wedstrijd geweest....

Na de spectaculaire en steengoede openingsmatch tegen L Door Ternat, heeft de A-ploeg de keerzijde van de medaille leren kennen. Een zware 13-7 nederlaag bij Vitesse Woluwe, dat nochtans slecht aan de competitie begon met 0 op 4. Laten we het houden op een offday, zodat we ons kunnen herstellen vrijdag tegen kopploeg Malle.

Excuses waren er zeker:

Bram & Ce geblesseerd (twee sterkhouders van tegen Ternat)
een zeer kleine zaal waar SDI zijn geliefkoosde spel moeilijk kon spelen
Woluwe speelde met een 'vliegende keeper': hun beste speler die niet alleen goed keepte, maar er zelf 6 (!) scoorde.

Na tien minuten stonden we al 4-0 achter, en was de wedstrijd gespeeld. Ik probeerde dan maar met Joeri ipv Yves in de goal, om zelf ook er voetballend met een mannetje meer uit te komen, maar dit leverde amper iets op. Het zat er op géén enkel moment in, en dan zijn die 50 minuten wel erg lang. De frustraties stapelden zich op, en ik was uitermate content dat de match gedaan was.

Soit, het zijn ook maar twee punten en als we ons kunnen herpakken tegen Malle is onze start zeker geslaagd. Maar dat zal niet makkelijk zijn. Cé is zeker nog gekwetst. Bovendien zijn ook Kenny, Safi en Bram twijfelachtig. Hopelijk zijn ze allemaal van de partij.

Tot vrijdag. De wedstrijd wordt gespeeld om 20u in de sporthal van Asse.