vrijdag 26 december 2008

SDI LIGA HERFSTKAMPIOEN

24 op 26 na heenronde....

Na een fantastiche heenronde mag SDI Liga zich herfstkampioen noemen. 12 overwinningen, 1 nederlaag en 1 gelijkspel: het kon bijna niet beter. We verloren enkel van onze concurrent Vaillant, maar toen was onze ploeg niet op volle sterkte. Soit, SDI verschuilt daar zich niet achter. We zijn zeker tevreden met de huidige gang van zaken.

Met 96 doelpunten zitten we bij de betere aanvalslinies, maar vooral met amper 29 tegengoals hebben we de beste verdediging. Veruit zelf. Chapeau voor onze doelman Xavier, maar zeker ook voor alle spelers.

Straffer is dat SDI dit doet met een 'vaste' ploeg. Xavier, Pieter, Stam, Bas, Kenneth Casseau, Stephen, Cedric Tunnesen en binnenkort ook Kenneth Nicolaes zijn allemaal vaste ligaspelers. Enkel Safi en Cedric Del Corral (maar al maanden gekwetst) combineren dit met de A-ploeg. Een goede zaak voor de club, voor de ligaploeg en hopelijk kunnen we met deze jongens ook triomferen in de maand mei. Met deze bende hebben we niets te verliezen. Bij Vaillant (hun enige ploeg) des te meer. Dat de beste moge winnen!

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief