maandag 6 april 2009

SDI LIGA KLAAR VOOR TITELWEDSTRIJDEN

moeizame maar verdiende 5-2 zege tegen Olympic Zellik...

Vorige maandag klopte de Ligaploeg Olympic Zellik met 5-2. Over die wedstrijd dient niet veel gezegd te worden. Niet hoogstaand maar voldoende voor winst. SDI kon het zich veroorloven om jongens als Kris en Cé te laten rusten ikv de topmatchen. We kenden bij 1-1 en 2-1 effe een moeilijk moment, maar dan kwam toch weer de ervaring naar boven. Maar zeker ook de klasse van Kenneth Nicolaes. Onze recentste aanwinst, nog maar 18, haalde 2 klasseflitsen boven, en de match was gespeeld.

Niveau Nihil en Vaillant blijven ook winnen, zodat het ongemeen spannend blijft aan de kop van de ZLAZ-rangschikking. Na 26 wedstrijden van de 30 staat SDI 1e met maar liefst 48 op 52: 24 winstmatchen, geen enkel gelijkspel en slechts 2 verliesmatchen. Beter kan amper niet. En dan moet nog gezegd worden dat de verliesmatchen tegen Vaillant en Vemoflex het gevolg was van een rits afwezigen.

Niveau Nihil volgt als dichtste achtervolger op 3 punten. Vaillant volgt op zes punten, maar kan naderen op 4 punten als het zijn inhaalmatch wint tegen Kangeroes. In ieder geval zijn er maar 8 punten meer te verdienen, zodat we in pole position staan. Zaterdag is er de topper Niveau Nihil-Vaillant. Elke uitslag is goed voor ons, zo lang wij maar volgende week vrijdag winnen tegen Manboys, onze laatste verplaatsing. Nadien volgen nog drie thuismatchen: Niveau Nihil, Vaillant en Lloret Boys. Een moeilijk programma, maar indien er een nieuwe titel op volgt, is het des te mooier. 3 op 3: het zou een geweldige prestatie zijn als ploeg van Asse. We gaan dervoor!

Tot de volgende,
Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief