dinsdag 1 september 2009

SDI B - ZVK Vaillant 3 - 5

Laatste oefenmatch als voorbereiding op het nieuwe seizoen en dan nog tegen een gekende (uit de Liga) en geduchte tegenstander met ook enkele ex-SDI spelers in hun rangen. 15’ te laat begonnen wegens ref ietsje te laat. B ploeg weer een beetje samengeraapt tussen de resterende beschikbaren. Maar ik moet zeggen dat onze versterkingen ook echte versterkingen waren, wat dus goed meeviel…

De tegenstander begon aan een verschroeiend tempo en met veel techniek en drang naar voren. Er liepen zelfs nog enkele versterkingen bij tov. hun gewone samenstelling. De eerste aanvallen werden echter degelijk opgevangen en waar nodig afgeblokt. Na een dribbelnummertje en op een mooi opgezette en prachtig afgewerkte tegenaanval werd het zelfs 2 – 0 voor ons. Daarna een logische doch een beetje ongelukkige tegengoal; maar bij rust toch 3 – 1 voor. Goed zo. Wel vielen er toen al enkele akkefietjes en discussies met tegenstander én ref te noteren. Tijdens de rust nog eens om kalmte gevraagd, maar vrij snel vroegen we toch al een gele kaart en… we kregen ze ook. Daarna viel de organisatie weg en onze tegenstander maakte daar dankbaar gebruik van om toch nog te winnen.
Desondanks was het een degelijke oefenmatch aan hoog tempo en zeker leerrijk naar de competitie toe. Dus positief. Nu nog de commentaar achterwege laten en de irritaties vermijden en we komen er wel.
Dank aan Xavier en onze ‘Kleinen’ om ons nogmaals te komen helpen! ;-)

Werner.

Geen opmerkingen:

Blogarchief