woensdag 2 september 2009

SDI C wint ook haar laatste oefenmatch

Op vrijdag 28 augustus sloot SDI C haar oefencampagne af met een zege tegen 4de provincialer Olimpic Buggenhout. De selectie van Gunter en Matthijs was de volgende: Mats, Gunter, Bart, Matthijs, Jens, Dré, Xavi, Michiel en Hannes.

SDI begon sterk aan de wedstrijd en toonde meteen haar wil om het laken naar zich toe te trekken. Binnen de 4 minuten was de openingstreffer een feit. SDI ging op haar élan voort en verdubbelde haar voorsprong nog voor het kwartier. Helaas kon dat resultaat niet lang vastgehouden worden. Op een corner van de tegenpartij zorgde een dekkingsfout van de thuisverdediging ervoor dat de aanvaller vrij kon inkoppen. Ondertussen ging het er ruwer en ruwer aan toe, wat het spel niet ten goede kwam.

In de tweede helft ging Olympic Buggenhout voluit in de aanval. Daarbij kon de spits alleen naar Mats toe gaan, maar liet de bal te ver van de voet wegschieten. Mats kon daardoor gemakkelijk naar de bal grijpen, maar de spits trapte nog eens na. Een gevaarlijke situatie die meteen kwaad bloed zette bij SDI. Het gevolg was een gele kaart voor Bart en de spits van Olympic. Het sportieve aan de wedstrijd was nu helemaal verdwenen. Korte tijd later ging Jens fors door op een tegenstander, wat meteen geduw en getrek veroorzaakte. Ook Jens en zijn slachtoffer mochten gaan douchen. De rest van de wedstrijd had niets meer om echt over te berichten. Toch even meegeven dat SDI C deze wedstrijd met 5 – 3 won en zo haar oefenprogramma afsluit zonder verlies of gelijkspel. Goede vooruitzichten dus voor het begin van het seizoen.

Volgende afspraak: Vrijdag 4 september uit tegen Lokomotiv Drogenbos om 21u30.