maandag 29 oktober 2007

Het doel heiligt de Middelem

Een wedstrijd in zellik spelen is sinds de "zwarte zaterdag" (zie wedstrijd tegen Giorgio's) niet te onderschatten. Het is nooit een zaal geweest waar SDI zijn beste wedstrijden heeft gespeeld en een goede reden daarvoor is er eigenlijk niet. Geert, beter gekend onder de naam Leo, was er niet gerust in en hij besloot om zelf mee te spelen … "niet te lang" had hij ons meegedeeld voor de wedstrijd.

De wedstrijd was nog maar goed begonnen en we hadden al drie keer het doelkader geraakt. De tegenploeg geloofde het zelf niet en had toch al twee keer de bal geraakt en evenveel keer gescoord. Geert zocht een zondebok en zoals gewoonlijk stelde ik mij kandidaat (graag gedaan).

Had het met het percentage alcohol in zijn bloed te maken of niet maar Michiel stond scherp en bracht ons samen met Britt-Britt-Björn snel terug op gelijke hoogte.

We hebben Jacques als coach maar de jonge ploeg van Van Middelem heeft een "COACH"!
Had de temperatuur van de sporthal het toegelaten dan had de man een lange bruine regenjas gedragen om zo langs de zijlijn te ijsberen zoals een echte coach die zichzelf respecteert.

Bij de 2-2 besloot hij dan ook in te grijpen en werd een time-out aangevraagd bij de ref. Wat er tijdens deze minuut werd gezegd is mij onduidelijk, aangezien ik nooit heb kunnen genieten van de raad van zo een voetbalkenner, maar één ding is zeker: het heeft niet geholpen.

Voor de rust hadden we het verschil eigenlijk al gemaakt en mocht Vits rusten en een wedstrijdje meepikken met de B-ploeg in Asse.

We kunnen de tweede helft dus ook kort samenvatten aangezien José Mourinho geen tactische veranderingen meer had doorgevoerd.

3-8 was de eindscore.
Wat hebben we geleerd:
-in Zellik moeten we beter aan de wedstrijd beginnen
-Geert speelde maar 40 minuten
-Pat drinkt graag porto
-Jacques is een Coach

Bas

Geen opmerkingen:

Blogarchief