dinsdag 30 oktober 2007

SDI A GEEFT PUNT WEG TEGEN BOOM



3-1 voorsprong op 4 minuten van einde weg-
gegeven...

Onze eerste ploeg draait dit seizoen minder, dat wisten we op voorhand, en dat komt ook uit. Ook al is de huidige zesde plaats met 8 punten uit 8 matchen zeker niet dramatisch. We begonnen sterk aan het seizoen met zes punten uit drie wedstrijden, maar de laatste 5 matchen pakten we amper 2 punten: gelijke spelen tegen mazenzele en boom.

Nochtans zag het er zéér goed uit. Aan de rust stonden we 3-1 voor, met ondermeer een knappe goal van debutant Milan D'Hoe. Milan speelt bij ZLAZ ploeg Atletico en speelt sinds enkele weken ook voor SDI. Een echte aanwinst, dat bewees hij ook al in de 2 matchen die hij met de B-ploeg afhaspelde. Zijn grote debuut kwam er dan vorige vrijdag met de A-ploeg. Hij was zondermeer de uitblinker samen met doelman Mats. Deze verving de zieke Yves met glans. Dat was vrijdagavond dan ook het enige lichtpunt: de goede prestaties van onze youngsters.

Wat er misliep in de laatste 4 minuten toen een zwak en onmondig Boom nog gelijkmaakte, daar spreek ik me liever niet meer over uit. Het was pijnlijk genoeg. Niet meer voor herhaling vatbaar. Maar kom, we blijven positief en met 1 punt per wedstrijd mogen we zeker tevreden zijn.

Nu hebben we 2 weken rust, dan volgt de lastige verplaatsing naar Oostende. Hopelijk met een complete ploeg...

Geen opmerkingen:

Blogarchief