zaterdag 23 februari 2008

JOHNNY EN VITS: WAT EEN DUO!


ervaren rotten doet het voor A-ploeg.........

De laatste weken waren onze youngsters in erg goede doen bij de A-ploeg: Safi, Cé, Milan, Boeki, ...Gisteren in Boom moest Cé geblesserd afhaken, in laatste instantie. Ook Boeki bleef aan de kant. En Rudy was er ook al niet. Safi en Milan werden geflankeerd door Dirk, Vits, Jurgen, Yves en Johnny.

Boom is een ploeg die ons niet goed ligt. Ondanks zij op de laatste plaats staan, hebben we het altijd zeer moeilijk tegen deze ploeg.


Vorig seizoen speelden we in Boom gelijk, en ook in de heenronde kwamen de Antwerpenaren een punt wegkapen. Om onze goede klassering te handhaven, moesten we absoluut de twee punten veroveren. SDI was doorlopend de betere ploeg, voetbalde ook de volledige wedstrijd op hun helft, maar toch was het de thuisploeg die 2-0 voorkwam. Boom teerde op een goede organisatie, en wij konden de talrijke kansen niet verzilveren.

Met de inbreng van Johnny begonnen we beter te spelen en kregen we nog meer kansen. Ook al was het moeilijk spelen. En het bleef opletten voor die dodelijke counter. Het was al diep in de tweede helft toen Vits een geweldige actie met Johnny opzette en ook knap afwerkte. SDI ruikte zijn kans en Boom kwam er niet meer aan te pas. Opnieuw Vits en Johnny zorgden voor de gelijkmaker, met opnieuw onze kapitein als afwerker. Een minuut voor het einde bezorgde Johnny met een geweldige solo-actie zijn ploeg de zege. Hij wordt er in juni 37, maar is lang niet aan het einde van zijn Latijn. Het blijft een zéér belangrijke speler voor de A-ploeg, net als Vitsken. Met de terugkeer van Jurgen op de laatste man was er al terug wat meer stabiliteit. Dank ook aan Dirk Janssens die zich opofferde als 7e man voor de ploeg. Een toonbeeld van clubgeest.
Is het volgende week de beurt aan onze youngsters terug? Graag, want Moratex Lebbeke zal iets willen goedmaken van de heenmatch, toen we hen overklasten met 2-11. Ondertussen zijn we opgerukt naar de vierde plaats op 3 punten van leider Leest. Maar liefst 7 ploegen komen nog in aanmerking voor de titel. Ook SDI is daar bij, ook al is het niet direct onze ambitie. We hebben nog 7 matchen, waaronder 5 in Asse. Kan de A-ploeg nog verder stunten? Afspraak vrijdag in Asse om 22u voor de match tegen Lebbeke...

Geen opmerkingen:

Blogarchief