zaterdag 1 maart 2008

A PLOEG SPEELT MEE VOOR DE TITEL


na makkelijke winst tegen Lebbeke op de 2e plaats...

Niemand kan het eigenlijk geloven, maar de 1e ploeg van SDI speelt zowaar voor de hoofdprijs in derde nationale. Het zal allemaal een beetje moeten meezitten, maar het feit dat we bij de kandidaten horen, is al een verrassing van formaat.

7 spelers waren uiteindelijk paraat voor de thuiswedstrijd tegen Moratex Lebbeke: Yves, Jurgen, Boeki, Vits, Johnny, Rudy en Safi. Cé moet in laatste instantie geblesseerd afhaken. Lebbeke draait dit seizoen minder, de heenmatch was ook al een SDI demonstratie: 2-11. Toch was ik niet helemaal gerust in de afloop van deze wedstrijd, maar mijn vrees bleek niet gegrond. In alle aspecten waren we beter en onder leiding van de jarige Vits werd een knappe 9-4 zege behaald.

Hebben we goed gespeeld? Zeker niet, maar het bleek niet nodig te zijn. Door het verlies van Malle en Peterbos staan we zowaar op een tweede plaats op 1 punt van leider Leest. We hebben wel 1 match meer gespeeld. Volgende week worden die matchen ingehaald, SDI mag een weekje rusten. In maart spelen we trouwens maar één wedstrijd: op 14 maart ontvangen we Oostende.


Er zijn in totaal nog 6 matchen te spelen: de thuismatchen tegen Oostende, Vitesse Woluwe, Wijtschate en Malle en de uitmatchen in Peterbos Molenbeek en Woppets Woluwe. Een programma dat mogelijkheden biedt, maar we nemen match per match en zien wel wat het wordt. Immers, het is geen ambitie van de club om volgend jaar naar tweede te gaan, maar we gaan het niet tegenhouden natuurlijk. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Blogarchief