woensdag 5 maart 2008

SDI LIGA STERK OP DREEF

makkelijke maar oververdiende zege tegen Van Middelem...

Vorige maandag gingen de laatste tien wedstrijden van de ligacompetitie in Asse van start. Met 1 puntje achterstand op Celtic Asse belooft het bijzonder spannend te worden. De tegenstander van dienst, Van Middelem, kon niet veel tegenstand bieden en het werd dan ook 10-2. En dan werden er nog een pak kansen gemist.

Enkele jongens die in 2008 amper of niet gespeeld hebben, waren van de partij: Kurt Stallaert en Fré Verdoodt. De andere 5 spelers waren Yves, Dirk, Vits, Bassie en Michiel. We knamen snel
3-0 voor en de wedstrijd was dan al gespeeld. Aanvoerder Dirk Janssens speelde een sterke partij en trof als laatste man liefst 3x raak, waaronder een buffelstoot met het hoofd door de benen van de doelman. Straf! Ook Kurt Stallaert trof twee keer raak, maar kon er eigenlijk zes of zeven gemaakt hebben. Fré was ook goed voor twee goals. Vits en Michiel hielden het bij één, de tiende goal weet ik al niet meer. Ik geef ze met plezier aan Bassie die niet tot scoren kwam, maar blijk gaf van een uitstekende inzet. En Yves, ja die had niet veel werk, en dat kwam zijn concentratie niet ten goede...

Makkelijke zege dus, en die mogen er gerust ook zijn, tussen al die toppers door. Onze volgende match is maandag op Olympic Zellik. Nadien volgen de twee absolute toppers: Niveau Nihil en Celtic Boys Asse. Dan zullen we meteen weten of we in aanmerking komen voor het verlengen van onze titel. Niveau Nihil geraakte maandag ook niet verder dan een 7-7 gelijkspel tegen Compeed Mollem, waardoor zij nu 3 punten achterstand hebben op SDI.

Nog 9 matchen, er kan dus nog vanalles gebeuren, maar dat geldt eigenlijk in alle competities waar SDI aan deelneemt. Vrijdag is er geen zaalvoetbal (een wonder eigenlijk met vier ploegen), maandag spelen dan de B-ploeg en de Ligaploeg.

G.

Geen opmerkingen:

Blogarchief