woensdag 12 maart 2008

SDI LIGA KLAAR VOOR CLASH

Maandag wacht Niveau Nihil, nadien Celtic...

Na de makkelijke zege tegen Van Middelem volgde er opnieuw een haalbare opdracht: uit bij Olympic Zellik. Maar vermits de zaal in Zellik ons absoluut niet ligt, is het altijd oppassen voor SDI. Onze vrees was niet gegrond. We liepen goal na goal uit, aan de rust stond het reeds 0-7.
Toch chapeau voor Olympic dat de moed niet liet zakken, het sportief hielden en zowaar drie keer scoorden in de tweede helft. De eindstand (3-12) was logisch, verdiend, maar normaal. Met Vits, Johnny, Dirk, Yves (ondanks ziek), Bas, Tim, Viaene en Michiel stonden we sterk.
Opmerkelijk ook: gedurende de hele wedstrijd was er geen enkele 'twijfelachtige' ingreep van scheidsrechter Passeleur. Hij liep zelfs de hele wedstrijd lachend te fluiten. Hopelijk doet hij dit ook in de 'moeilijkere' wedstrijden.

Nog 8 wedstrijden zijn er nog te spelen in de Ligacompetitie, we staan voor de weken van de waarheid. De volgende 2 matchen zijn immers tegen de nummers 3 en 1: maandag trekken we naar Niveau Nihil, de absolute topper op Celtic wordt gespeeld op maandag 7 april om 21u in Asse. Twee keer winst en we hebben ons lot in eigen handen. Makkelijker gezegd als gedaan natuurlijk, maar we gaan ervoor. Afspraak maandag in Asse om 22u voor de 'clash' met Niveau Nihil.