dinsdag 1 april 2008

C-ploeg fitter dan ooit

Zaterdag sjotten, het is niet echt populair bij de c-ploeg. Maar als de plicht roept zijn de (oud) strijders steeds paraat!
Recht vanuit het krachthonk, de fitnessruimte en in mijn geval de hoogtestage stoven we zaterdag rond 17u45 richting Eppegem.

Met de Yves VDB, Alain D, David P, en mezelf hadden we dus zoals gezegd de nodige ervaring op het veld staan, en de combinatie met de 'youngsters' Michiel B, Jan M en jawel Simon K gaf vuurwerk! Vooral de eerste helft dan toch, want in geen tijd stond het 1-5 in ons voordeel.

Michiel zorgde voor de 0-1 en de 1-1. Eerst trapte hij de bal mooi onder de keeper, en enkele seconden later trapte hij de man mooi onderuit in ons strafschopgebied, penalty dus. Deze frustratie duurde echter niet lang want elke daaropvolgende kans resulteerde in een doelpunt.

1-5 dus met de rust, en rusten is wat we vanaf dan bewust deden. Er komen nog enkele zware matchen dachten we collectief, en dus haalden we al even collectief de voet van het gaspedaal. Yves, die tot dan nog geen bal gezien had behalve de penalty dan, mocht nu ook even meespelen en deed dit niet onaardig. Slechts één keer kon hij het leer niet keren en zo kwam de 2-5 eindstand op het bord.

Conclusie: SDI C springt zuinig met haar krachten om en is klaar om haar top-5 positie veilig te stellen.