donderdag 3 april 2008

SDI IN HALVE FINALE BEKER VAN BRABANT

enkel Lennik verspert nog de weg naar een tweede opeenvolgende bekerfinale...

Afgelopen vrijdag (28/3) stond de kwartfinale van de Brabantse beker op het programma. Tegenstander: Cheers Woluwe uit tweede provinciale. Toch een aantal afwezigen, niettegenstaande er een goede ploeg op het veld stond: Yves Vdb (doelman), Milan, Johnny, Vits, Rudy Van Belle, Fraiture en Cedric. Deze 7 mensen deden het voortreffelijk.

Op geen enkel moment is de kwalificatie in het gedrang gekomen. We kwamen vrij snel 1-0 voor en de doelpunten volgden elkaar op. Aan de rust was het al 6-0, en was de kous af. De tweede helft bleven we dominant in het spel, maar een zekere nonchalance verhinderden een grotere voorsprong. Alhoewel de 9-1 uiteraard al een monsterscore is.

Het programma van onze bekercampagne is veel lichter als dat van vorig jaar. Toen kregen we met Abca Berchem (kampioen derde provinciale, nu ook leider in tweede), Zv Ternat 2003 (kampioen tweede provinciale) en Leireken Opwijk (vice-kampioen tweede provinciale) de betere ploegen uit provinciale. De halve finale (Real Meise) en finale (Kraainem) waren eigenlijk minder zwaar. Deze campagne is veel minder zwaar: 1e ronde vrij, 2e ronde gewonnen thuis van derdeprovincialer Utd Leuven. De 1/16e finales wonnen we met forfait in Etterbeek, de 1/8e finales werd makkelijk overleefd bij tweedeprovincialer Novy Kortenberg. De kwartfinale tegen tweedeprovincialer Woluwe was ook een formaliteit.

Nu wacht ons een zware opgave in de halve finales. Dan moeten we op verplaatsing (Roosdaal) spelen tegen eersteprovincialer Jev II Lennik. Een moeilijke tegenstander. In competitie wonnen we thuis nipt (4-3), ginder speelden we gelijk. Een kleine zaal die ons niet echt ligt. Maar willen we opnieuw de finale spelen, zullen we toch ook deze ploeg moeten kloppen. We wachten nog op de datum, wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Blogarchief