maandag 26 mei 2008

Zaalvoetbalclub SDI pakt (weer) beker van Brabant


Zaalvoetbalclub SDI Asse won vrijdag voor de tweede opeenvolgende keer de Brabantse bekerfinale zaalvoetbal. De club won van WTM Wilsele met een overtuigende 7-1. De finale werd gespeeld in Veltem-Beisem (Herent). Vanuit Asse waren veertig supporters meegereisd met de bus. SDI won vorig seizoen in Leuven voor de eerste keer de beker van Brabant dankzij een 9-2 tegen Sombrero's Kraainem.



Het team bestond uit (boven) coach Werner Vandervurst, Geert Leo, Rudy Van Belle, Johnny Leo, Cédric Del Corral, doelman Yves Vandenbroucke, (onder) tweede doelman Mats Van Herreweghe, Bart Rogiers, Milan D'Hoe, Peter De Vits, Fréderic Vandenbroeck.

Intussen kreeg SDI de bevestiging dat zij de bekerfinale in 2009 in Asse mag organiseren. Een reden te meer om er volgend jaar weer te staan in de bekercampagne. Want een derde cup op rij pakken en dan nog in eigen huis, dat zou wel erg mooi zijn!

SDI Asse is een zaalvoetbalclub die enkele jaren geleden tot stand kwam na een fusie tussen Sudden Death en Incognito. De club heeft vier ploegen in competitie. De A-ploeg speelt in derde nationale, de B-ploeg in eerste provinciale en de C-ploeg in derde provinciale. De D-ploeg speelt in de Assese zaalvoetballiga. Die laatste speelde overigens onlangs voor het tweede jaar op rij kampioen.

Geplaatst door Rudy De Saedeleir op 20/05/2008 in het Nieuwsblad.

Geen opmerkingen:

Blogarchief