donderdag 16 oktober 2008

SDI MAATJE TE STERK VOOR KANGEROES

Ligaploeg-trein blijft verder razen: 12 op 12

Afgelopen maandag stond de eerste echte topper voor SDI-Liga op het programma. De Kangeroes van ZLAZ-voorzitter Patrick Biebaut hadden twee dagen ervoor namelijk mede-koploper en titelfavoriet Vaillant verslagen met 5-4. Een verrassing van formaat. Een betere motivatie voor SDI bestond er niet.

We kwamen met een héél sterke ploeg voor de dag. Met de inbreng van enkele kleppers konden we de match naar onze hand zetten. Toch bleven de Kangeroes aanklampen, zeker bij de rust was de wedstrijd zeker niet gespeeld. Maar in twee dolle minuten scoorden we drie knappe doelpunten, en de wedstrijd was bij 6-2 gespeeld. Toch bleven de Kangeroes aandringen, maar toen ze bij 6-3 een penalty misten (of Xavier pakte hem eigenlijk), was de veer gebroken. SDI liep verder uit en won uiteindelijk met zware 10-3 cijfers.

Nu, een pluim voor de Kangeroes die over enkele hele goede voetballers beschikken. Vooral een zekere Yannis (laatste man) maakte indruk op mij.

SDI doet wat het moet doen: winnen! Met 12 op 12 zitten we op schema. Niveau Nihil en Vaillant verloren allebei vorig weekend, en volgen dus op 2 punten. Maar dan dienen ze wel deze week hun wedstrijd te winnen (allebei zaterdag). De verrassende tweede is voorlopig Manboys met 9 op 10. Wie had dit gedacht??

Volgende wedstrijd is nu maandag om 20u in Zellik tegen Van Middelem.