maandag 13 oktober 2008

Senioren Scoren

Punten verdeeld tussen SDI A en Kontich: 3-3.

Het eerste gelijkspel van SDI A dit seizoen is een feit. Na een zoveelste spannende wedstrijd slaagde de A-ploeg er opnieuw net niet in om de volle buit binnen te halen. Een verdeling van de punten was echter wel op zijn plaats want er verschenen 2 ploegen aan de aftrap die er volledig voor gingen. We zagen een wedstrijd die op elk moment alle richtingen op kon met een 3-3 eindstand als resultaat.

Vrijdagavond om 20.45u. landde de SDI-aanhang in Hove. Stapvoets verkeer in Willebroek maakte dat we geen minuut te vroeg de kleedkamer betraden. “We” was in dit geval Yves, Jurgen, Mich, Bram, Cé, Nalim en Geert. De aandachtige lezers onder jullie merken op dat deze selectie is vernoemd in afnemende ouderdom met het jongste veulen als laatstgenoemde. De nog steeds aandachtige lezers vragen zich onmiddellijk af wie die Nalim en die Geert zijn. Wel ik moet u ferm teleurstellen want over Nalim wordt om privé-redenen niet gesproken en die Geert-figuur is gewoon Geert Leo. Ik wou gewoon even lekker interactief doen om uw aandacht te trekken.

Dit volledig terzijde want opmerkzaam en tegelijk betreurenswaardig is dat van de 10 à 11-koppige kern die aan het seizoen begon, al niet veel meer overblijft. Zowel Johnny, Kenny, Rudy, Joeri, Temmy en Safi haakten afi. Zo was na lange tijd Nalim nog eens van de partij en ook Geert Leo ging in een hoop stof op zoek naar zijn zaalvoetbalschoenen. Nostalgie alom als ik u vertel dat ook Alain en Jacques mee waren gereisd om de match bij te wonen. Aan de ervaring zou het alvast niet gaan liggen. Een affiche die pronkte op de deur van de sporthal die anders volledig onopgemerkt zou gebleven zijn, sprong ditmaal wel in het oog. Een sportevent voor mensen op leeftijd, werd aangekondigd onder het motto: “Senioren scoren!” Om de een of andere reden waren alle ogen gericht op Geert…

Een kort woordje over de wedstrijd dan. Kontich begon beter aan de match en kwam verdiend 1-0 voor. Na 10 min werd het evenwicht hersteld en SDI kwam aan enkele kansen toe. Het was Jurgen die de verdiende gelijkmaker tegen de touwen knalde: 1-1 en meteen ook de ruststand. Na de rust was het Mich die voor een 1-2 voorsprong zorgde. Yves die tot diep in de tweede helft op de eerste goal na ongenaakbaar leek, moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een onhoudbaar afstandsschot dat proper in het zijnet verdween. 2-2 en niet lang daarna stond het zelfs 3-2 in het voordeel van de thuisploeg. SDI A wist door zijn ervaring langszij te komen en iedereen zal dan wel doorhebben dat het bompa Geert was die voor de verdiende 3-3 eindstand zorgde. Een 9-meter kon ons nog op de valreep een extra punt bezorgd hebben, maar een gelijkspel is zeker geen slecht resultaat tegen een organisatorisch zeer sterk team. Jurgen en Yves speelden in mijn ogen een dijk van een match. Speciale dank aan Nalim en Geert om de meubelen te redden en aan Alain en Jacques om ons als vanouds bij te staan met het werk buiten de lijnen.

Volgende week moet er gewonnen worden tegen Morat Lebbeke die tot nu een puntenloos parcours hebben afgelegd. Afspraak om 22u in de sporthal van Asse.

Bram aka Smithers

Geen opmerkingen:

Blogarchief