woensdag 19 november 2008

Blessurelast nekt B-ploeg

Zware 2-7 nederlaag tegen Jev II Lennik...

De B-ploeg begon uitstekend aan het seizoen in eerste provinciale met twee ruime overwinningen tegen staartploeg Oudergem (nog altijd geen punten) en Jos Schepdaal. Dit gaf ons een uitstekend klassement, zodat spelers en trainer al begonnen dromen van een seizoen aan de kop van het klassement. Ondertussen is iedereen wel stevig met de voeten op de grond gezet....

Uit de zeven partijen die nadien volgden haalden we slechts 4 op 14. Vorige maandag bleek ook Lennik te sterk: 2-7. Aan dit gemiddelde gaan we een moeilijk seizoen tegemoet. Zeker als je weet dat de volgende wedstrijd op het veld van leider Leireken Opwijk is.

Uiteraard zijn er verzachtende omstandigheden. Maandag ontbraken maar liefst 5 spelers met blessures of ziekte: Joeri, Kurt Tuypens, Maarten, Steve en Ben. Dat is meer dan de helft van de ploeg. Ook Mich die al veelvuldig depanneerde was er met een lichte blessure niet bij. Met Bart Rogiers deed er een regelrechte ancien mee. Hij deed het zeker niet slecht, maar we liepen de ganse wedstrijd achter de feiten aan. Lennik speelde frisser, intelligenter en rustiger. Het is zeker geen wereldploeg, vorig jaar klopten we ze voor de beker van Brabant met 1-10 in eigen huis. Maar maandag stonden we te 'plat'. Daar moeten we eerlijk in zijn. Als iedereen fit is, kunnen we misschien nog een goed seizoen spelen, maar dat is wel een voorwaarde. Nu positief is dat een jonge gast als Aaron ondertussen ervaring kan opdoen.

Volgende match is op vrijdag 28 november, om 22u in Opwijk. Tegenstander: Leireken Opwijk.
Succes toegewenst, en misschien kunnen de B'kes daar voor de verrassing zorgen. Hopelijk zijn de gekwetsen terug...

G.

Geen opmerkingen:

Blogarchief